Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN IZ TRAVNJA

Podignuta optužnica protiv Osječanina (39) koji je usmrtio oca zbog novca i uzeo 6.000 kuna

Osijek: U kući našli starijeg mrtvog muškarca i još jednog teško ozlijeđenog
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
27.10.2021.
u 15:41

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Zbog teškog ubojstva vlastitog oca, protiv 39-godišnjeg je Osječanina podignuta optužnica. Oca je usmrtio, tereti se, zbog novca, a iznos za koji ga se tereti je 6000 kuna.

- Okrivljenika se tereti da je točno neutvrđenog dana između 29. ožujka i 10. travnja ove godine u Osijeku, iako svjestan da je njegov 74-godišnji otac s kojim živi u zajedničkom domaćinstvu slabo pokretna i teško bolesna osoba, u nakani da ga usmrti i okoristi se njegovim novcem, kuhinjskim mu nožem zadao više teških i po život opasnih ozljeda od kojih je oštećenik preminuo. Tereti ga se da je potom, koristeći bankovnu karticu jedne banke i pripadajući PIN broj, od 12. do 19. travnja s tekućeg računa oštećenika, neovlašteno, na bankomatu podigao i zadržao za sebe 6000 kuna - izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

>> VIDEO Ženi iz Čakovca rekli da ima tumor u nosu, no onda je doznala što se dogodilo na prvoj operaciji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije