Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIĆANIN PRITVOREN

Lovio divlje svinje pa nehotice usmrtio kolegu lovca

lovačka puška,portal
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
18.02.2013.
u 11:43

Splićanin (34) gađao je lovačkom puškom i nehotice pogodio 45-godišnjeg sugrađanina

Splićanin (34) kazneno je prijavljen i pritvoren zbog ubojstva iz nehaja 45-godišnjeg sugrađanina s kojim je otišao u lov na divlje svinje, javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Korčulanska je policija istraživanjem utvrdila da su njih dvojica s više osoba u subotu bila u lovu na divlje svinje na području Smokvice na Korčuli, kada je 34-godišnjak oko 12.15 sati hicem iz lovačke puške nehotice pogodio 45-godišnjaka te ga teško ozlijedio. Na mjestu događaja 34-godišnjak mu je odmah pružio prvu pomoć, nakon čega je teško ozlijeđeni 45-godišnjak žurno prevezen u Dom zdravlja u Blatu gdje je ubrzo preminuo.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je jučer popodne uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske.

>> Kod Trogira lovili šljuke pa ženi propucali stan

Komentara 5

BI
Bismarck
12:08 18.02.2013.

Ovo se dešava svako malo. Oni pucaju na svaki šum. Nevjerojatno...

DO
dormen
14:57 18.02.2013.

To se događa kada lovci postaju ljudi kojima nitko normalan ne bi dao dozvolu za držanje i nošenje prački,a kamoli cijelog arsenala oružja,koji pojedinci među njima posjeduju.Tipovi bez kodeksa koji ne razumiju i ne poštuju odredbe Zakona o lovstvu sl.propise,uglavnomm se bave krivolovom,prežderavanjem i opijanjem,ubijanjem kućnih ljubimaca,uzurpacijom privatnog vlasništva,paravojne formacije koje ugrožavaju sve i svakoga,ubijanjem i ranjavanje sebe i drugih.Nedodirljivi su jer se među njima nalazi veliki broj bivših i sadašnjih policajaca,političara,tajkuna i drugih

KA
Kajveliš
15:03 18.02.2013.

"Tko se mača laća,od mača i pogine".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije