Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. siječnja 2023.

Loše vijesti za pušače: Poskupjele neke vrste cigareta, provjerite nove cijene

Od danas poskupljuju cigarete
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
04.01.2023.
u 11:45

Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta

Posljednjih nekoliko dana građani pomno prate cijene proizvoda koje kupuju te nerijetko primjećuju kako su one sada, nakon ulaska u eurozonu 1. siječnja, više. Na popisuju proizvoda koji poskupljuju tako se nalaze i pojedine vrste cigareta. 

Naime, Carinska uprava objavila je na svojim stranicama kako su pojedine tvrtke prijavile, sukladno članku 89. stavcima 1. i 6. Zakona o trošarinama, promjene maloprodajnih cijena za određene marke cigareta, s datumom važenja od 1. siječnja 2023. godine.

Riječ je o tvrtkama TDR d.o.o., Philip Morris Zagreb d.o.o., LEGENDA PROMET d.o.o., JT International Zagreb d.o.o., Pogon Kooltura d.o.o. te Veletabak d.o.o.

Cigarete za koje su izvršene promjene maloprodajnih cijena u eurima iskazane su i označene žutom bojom u tablici koju donosimo u nastavku, a koju je objavila Carinska uprava na svojim internetskim stranicama. 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Archangel711
11:57 04.01.2023.

I ljudi će prije izaći na ulicu radi cijene cigareta i kave u kafiću nego egzistencijanih problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije