Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROŠINOVO UPRKNUĆE

Letica: Dobro da je Sanader tu, sad znamo da su nam imovine sigurne

Uprknuće (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/18
15.03.2012.
u 22:16

Na promociju su došli i Bianca Matković, Luka Bebić, Čedo Prodanović, Jadranka Sloković, Slaven Letica i mnogi drugi

“Uprknuće”- političko-satirička zbirka 158 Čudnovatih pjesmica saborskih, arhitekta i bivšeg saborskog zastupnika Jerka Rošina predstavljena je u četvrtak navečer u Novinarskom domu. Na predstavljanje je došao i bivši premijer te najpoznatiji hrvatski optuženik Ivo Sanader.

Na predstavljanju knjige koja je rezime autorovih dana provedenih u zastupničkim klupama niti jedan od HDZ-ovih predsjedničkih kandidata nije se pojavio, iako su najavili svoj dolazak.

–To govori o njima samima- komentirao je autor.

– U knjizi ćete naći i puno materijala o Ivi Sanaderu. Zar nije normalno da prijatelj prijatelju dođe? - zapitao se Rošin.

Miroslav Škoro, Berislav Rončević, Bianca Matković, te Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović, Jadranka Sloković i Goran Suić također su došli.

Slaven Letica, Pajo Kanižaj, Danko Plevnik predstavili su zbirku, a Anja Šovagović Despot i Dragan Despot recitirali su stihove.

Letica je zbirku nazvao „sotonskim saborskim stihovima“, a za autora je rekao da je Rošin, s obzirom da se u Saboru malo toga odlučuje, imao samo diktat glasovanja i nije mu preostalo ništa drugo nego da piše pjesme.

– Dobro da je Sanader tu, sad znamo da su nam imovine sigurne - našalio se Letica. Sanader je prihvatio šalu, te se ustao i krenuo prema izlazu, no ubrzo se vratio na svoje mjesto uz smijeh prisutnih. Kasnije je odgovarajući na pitanja novinara rekao kako on sam zbirku nije pročitao, no da misli da bi se puno njih u zbirci prepoznali.

- Dragi Jerko, dobrodošao iz saborskih u Donquijotovske klupe - zaželio je Pajo Kanižaj novopečenom kolegi, a Darko Plevnik o knjizi je rekao da je to zbirka s ključem koja od čitalaca traži da sami budu analitički politolozi.

Komentara 43

Avatar madcap
madcap
23:23 15.03.2012.

Sanader doživio ovacije hadezeovaca. Vidi se da mogu HDZ istjerati iz Sanadera, ali Sanadera iz HDZ-a nikada! Uprknio im ga Ivo i ne vadi ga nikako.

PG
praseca gripa
22:45 15.03.2012.

Polako pjenusavci! Nista se ne jede tako vrelo kao sto se kuha.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:18 16.03.2012.

.....sve redom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije