Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji peh

Lažna dojava o podmetnutoj eksplozivnoj napravi prekinula svatove i evakuirale goste iz sale

Vjen?anice i svadbena odijela
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
16.08.2022.
u 11:08

Protiv nepoznatog počinitelja koji je lažno prijavio događaj slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela „Lažna uzbuna“.

Umjesto svadbenog veselja mladenci, obitelj i gosti svadbene svečanosti u Otoku, koja je održana u subotu, morali su biti evakuirani radi anonimne dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi.

Prema navodima policije, anonimna dojava zaprimljena je u 21 sat, u vrijeme svadbene svečanosti, i to telefonski na broj Županijskog centra 112. Na mjesto događaja žurno su izašle policijske ophodnje koje su evakuirali sve goste iz objekta te osigurale mjesto događaja. 

-Na mjestu događaja službenici Protueksplozijskog odjela Policijske uprave vukovarsko-srijemske su pomoću službenog psa za detekciju eksploziva obavili detaljan pregled objekta i okolnog područja.Eksplozivna naprava nije pronađena te je utvrđeno da se radi o lažnoj dojavi – izvijestila je policija.

Protiv nepoznatog počinitelja koji je lažno prijavio događaj slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela „Lažna uzbuna“.  Isto tako slijedi i daljnji rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

VIDEO: Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tjekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije