Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHICAGO

Krvavi obračun na sprovodu: U masovnoj pucnjavi teško ranjeno 14 osoba

XXXTentacion Shot Dead Outside South Florida Motorcycle Shop - FL
Foto: Sun Sentinel/ABACA/PIXSELL
22.07.2020.
u 09:30

Sve su žrtve odrasle osobe

Četrnaest je osoba ranjeno u utorak predvečer u Chicagu kad su na paljbu napadača iz vozila odgovorili do zuba naoružani uzvanici na sprovodu, objavila je policija.

Nakon žestokog obračuna na jugu Chicaga, jedna je osoba u pritvoru, kazao je predstavnik policije Eric Carter. Vozilo iz kojeg je pucano na pogrebnu povorku nakon zanošenja cestom razbilo se nedaleko od mjesta obračuna, a napadači su pobjegli.

Prema svjedocima u obračunu je korišteno razno vatreno oružje, a žrtve su ležale po ulici u blizini pogrebnog ureda i mnogi su krvarili. Policija je objavila da su ranjeni prebačeni u pet najbližih bolnica i većina je u teškom stanju. Sve su žrtve odrasle osobe.

Vlasti nisu objavile o čijem je sprovodu riječ.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
09:41 22.07.2020.

Ovi što bježe mi se svi pare nekako crni. "Znam" da sam sad "rasist", ali molim vas Black lives matters! Molim podivljale bijelce koji su napali miroljubive ljude crne boje kože, da se predaju!

SI
sisavac
09:39 22.07.2020.

no, pa koja rasa je to sad bila u pitanju? blm o tome ni riječi? tko će sad kleknuti? na mjestu policije, ja ne bih ništa radio. nemaš ni što raditi. nek se 'blm' pristalice među sobom do kraja razračunaju, ionak to rade stotinama godina.

ZG
zg1985
09:59 22.07.2020.

hoce li opet klecat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije