Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Muškarac zbog pirotehnike ostao bez podlaktice

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
01.01.2018.
u 16:47

Između ponoći i 0.30 sati muškarac rođen 1959. godine aktivirao je za sada nepoznatu eksplozivnu napravu

Muškarac star 58 godina iz Križovca u Međimurskoj županiji zadobio je jučer oko 0.30 sati tešku tjelesnu ozljedu tijekom aktiviranja zasad nepoznate pirotehničke naprave

Pomoć mu je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec, a prema neslužbenim informacijama, teško mu je ozlijeđena podlaktica koju su liječnici, prema pisanju lokalnih portala, morali amputirati.

Policijska uprava međimurska istražuje taj slučaj.

Ove godine hit su bili mini vatrometi koji su stajali od 500 do 3000 kuna. U Međimurju su se mogli vidjeti gotovo u svakoj ulici.

- Vidi se da puno ljudi radi u Njemačkoj i Austriji - čuo se komentar na dočeku u Čakovcu.

Komentara 7

BF
bf2
16:51 01.01.2018.

ako je ostao bez podlaktice,onda očito nije riječ o nečemu što se može legalno kupiti u dućanu...

IL
ilijan
21:21 01.01.2018.

Taj je nešto proviziro...

Avatar maxist
maxist
17:11 01.01.2018.

Ljubitelji pucnjave mogli bi poslužiti za prigodno i brzo razminiranje površina pod minama.......njima radost pucnjave koja se dobro čuje a ljudima korist od čistog terena.......preživjelima dati orden crvene ljubičice sa šrafcigerom.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije