Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astrolozi upozoravaju

Tri tjedna muke i nesporazuma: Evo kako preživjeti retrogradni Merkur

Prekrižene ruke, neverbalna komunikacija
Foto: Shutterstock
23.09.2015.
u 19:04

Budući da Merkur u astrologiji vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom, može se očekivati da u tim područjima zavlada kaos. Stoga astrolozi preporučuju oprez!

Ovih dana HT-ova mreža je pala i ''zaustavila'' nakratko život u Hrvatskoj. Pad fiksne i mobilne mreže Hrvatskog telekoma tako je uznemirio mnoge ljude.

Kolaps velikih razmjera nakratko nam je onemogućio komunikaciju, plaćanja karticama te pristup bankomatima. Usluge koje shvaćamo ''zdravo za gotovo'' postale su nedostižne. Iako je kriza trajala kratko, svi su mogli kratko okusiti koliko je teško kada se komuniciranje oteža. Prema pisanju New York Posta, moguće je da je tome kriv retrogradni Merkur.

Iako autor teksta takvu teoriju smatra potpuno glupom, čudi se kako njegovi prijatelji i dalje vjeruju u retrogradni Merkur. U tekstu naziva "Zašto pametni ljudi vjeruju da retrogradni Merkur upropaštava živote", objašnjava se kako taj astrološki fenomen utječe na komuniciranje. Merkur je retrogradan od utorka, a trajat će sve do 9. listopada.

Iako su to, kažu realisti, totalne gluposti, mnogi vjeruju u nesretni retrogradni Merkur. Ustvari, Merkur se ne kreće unatrag, no daje takav dojam. Kako Merkur u astrologiji vlada komunikacijom, putovanjima i tehnologijom, može se očekivati da u tim područjima zavlada kaos.

Stoga astrolozi preporučuju oprez i savjetuju kako najbolje prebroditi retrogradni Merku:

1. Pazite na dokumente koje potpisujete, kao i na sve e-mailove koje šaljete.

2. Na put krećite ranije i provjeravajte prijevozna sredstva.

3. Posvetite se opraštanju i emocijama.

4. U ovom razdoblju odradite reviziju nad vašim životom i završite sa svime što je neriješeno.

5. Budite spremni na neočekivane stvari.

6. Nemojte, kažu astrolozi, kupovati nove automobile, mobitele ili bilo što drugo.

7. Nemojte ulijetati u krevet s bivšim ljubavima.

8. Nemojte ni kasniti na sastanke.

9.  Ne širite neprovjerene informacije i ne vjerujte svemu što čujete.

>>Kolaps HT-a: Pad mreže nisu izazvali hakeri, tvrdi teleoperator

Komentara 1

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:08 23.09.2015.

Evo kako preživjeti retrogradni Merkur...?!? Dobro je da ovakve vijesti ne čita običan narod, nebi znali o čemu pišete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije