Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erotski namještaj

Krevet s kladama za strast i vruće ljubavne noći

erotski namjestaj (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/4
06.05.2011.
u 12:00

Na ideju su Divoševčani došli kad su primijetili da su takve stvari na internetu dosta tražene

Parovi koji se radi seksualnog uzbuđenja vole zabavljati različitim igricama svoju strast odnedavno mogu zadovoljavati na posebno dizajniranim erotskim krevetima. Za to se pobrinula tvornica namještaja Adut iz maloga slavonskog sela Divoševaca nedaleko od Slavonskog Broda, koja jedina u Hrvatskoj proizvodi takve krevete, stolce i druga seksualna pomagala.

Mašnice i baldahini
Kreveti su opremljeni kladama s otvorima za ruke i glavu koja se spušta i podiže, velikim pokretnim ogledalom, baldahinom, mašnicama i drugim zanimljivim elementima za vruće ljubavne noći. Na ideju o proizvodnji erotskog namještaja Divoševčani su došli primijetivši kako su takve stvari na internetu dosta tražene, a u Hrvatskoj ih nema.

– Sado-mazo kreveti u Europi nisu nepoznanica. I u našem susjedstvu, Sloveniji i Italiji, imate trgovine i tvornice koje se normalno bave tim poslom. Ljudi su i prije opremali svoje prostore erotskim namještajem jer svatko od nas ima nekakve sklonosti i potrebe. O ukusima ne vrijedi raspravljati, ljudima jednostavno treba dati ono što žele. A kako u drvoprerađivačkoj industriji već dulje vlada kriza, tražili smo neke nove putove kojima bismo ostvarili zaradu. Činjenica da smo krenuli prvi daje nam za pravo da vjerujemo u uspjeh – kaže vlasnik tvornice Stjepan Hanuljak.

Erotski krevet izrađuje se od hrastovine i težak je 400 kilograma, a uz njega su u ponudi i tri maštovito dizajnirana erotska stolca. Da projekt male divoševačke tvornice ima perspektivu, govori i podatak da narudžbe "hrabrih" kupaca koji će erotskim namještajem ukrasiti svoje spavaće sobe već pristižu iz cijele Hrvatske, ali i Crne Gore.

– Koliko se god Hrvati pravili konzervativnima i zatvorenima u sebe, iskustva govore da to baš i nije tako. Kada razgledaju krevete, muškarci najčešće reagiraju burno i glume mačo tipove kojima takve stvari nisu potrebne, dok žene obično šute. Međutim, u pravilu ih naručuju upravo žene, i to u dobi između 30 i 40 godina. Krevet s kladama na prvi pogled možda djeluje pomalo zastrašujuće, ali uvjeravam vas da je bezopasan. Opasno je jedino ako ne možete napraviti ono što trebate, a obećate – u šali dodaje Hanuljak.

Svima zanimljivo
Erotski je namještaj još u 18. stoljeću obožavala ruska carica Katarina II., a u Nizozemskoj i drugim zapadnim zemljama danas su sasvim normalne kreacije poput ormarića u obliku ženskih grudi ili stola čija su potpora ženske noge. Dosad neviđeni divoševački kreveti i stolci svima su zanimljivi, ali njihovi idejni tvorci ipak nisu agresivni poput nizozemskih jer proizvodnja je tek počela i tržište se još traži.

 – Kada sam doznala da ćemo u tvornici izrađivati erotski namještaj, bila sam malo u nevjerici. Međutim, ubrzo sam shvatila da je riječ o normalnom poslovnom potezu. Riječ je o uobičajenom postupku prerade drva, samo što konačni proizvod nije klasičan krevet nego malo drukčiji – kaže radnica Katica Kolesarić.

Komentara 13

BI
Bisera
22:50 25.06.2011.

SAMO DIKAN NE BIT SMIŠAN AJD ADIO

UK
Ugo Kajvez
12:04 06.05.2011.

Tak bu hrvatska izgledala ako uđe u EU ......... (iako ni danas nije u boljoj \"poziciji\")

DA
dagomir
18:46 11.05.2011.

ludilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije