Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples na šipci

Kostim za ples na šipci svojoj je kćeri skrojila 71-godišnjakinja

Natjecanje u plesu i fitnessu na šipci (1)
Foto: Martina Popović/PIXSELL
1/13
01.05.2011.
u 18:05

Natjecanje u ovoj vještini koju još uvijek mnogi smatraju striptizom, održalo se u po prvi put

Stigma striptiza i službeno je skinuta s plesa i fitnessa na šipci, jer je na prvom hrvatskom natjecanju u ovoj disciplini, koje se održalo u Strossmayerovom baru proteklog vikenda, vladala – obiteljska atmosfera. Dečki, supruzi, sestre, mame, tetke, prijateljice... Nitko nije štedio glas, pa ni 71-godišnja baka Ksenija Nemet, majka 45-godišnje Jasenke Gredičak za koju su mnogi rekli da je trebala odnijeti pobjedu. - Ja sam joj sašila kompletić za nastup - ponosna je Nemet, i sama još vrlo vitalna baka, koja, otkriva, dan danas u more skače "na glavu".

Pred međunarodnim žirijem nastupilo je 18 djevojaka i žena iz Zagreba, Rijeke, Zadra i Karlovca, a u kategoriji početnici pobjedila je Natalija Andronova koja je dobila pehar i za najbolju koreografiju večeri, u srednjoj Ivana Martinović s atraktivnim tango nastupom, te u najnaprednijoj Riječanka Ana Goja koje će se natjecati i na svjetskom prvenstvu.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
20:55 01.05.2011.

Hahaha koje bedastoće!

OB
-obrisani-
22:28 01.05.2011.

Je li ova nastupala u natjecateljskom dijelu ili je bila van konkurencije? . http://img515.imageshack.us/img515/3867/sobolnastangijr2.jpg

AN
antikom
19:30 01.05.2011.

kako jadni naslovi, kako jadne teme, kako suplje price, kako prozirne podvale, kako prodana piskarala, kako potkupljivi mediji, kako podanicki mentalitet, kako zao plan, kako naivan narod, kako dobar Bog koji nas jos uvijek trpi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije