Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to je mobbing!

Kinez od zaposlenika traži da njegovoj kćeri pišu zadaću

leskovac (1)
Igor Kralj/PIXSELL
28.02.2013.
u 16:05

Jedan od radnika požalio se da im šef stalno naređuje rješavanje matematičkih i tehničkih osnovnoškolskih zadataka tvrdeći pritom da im je to ''prilika da se malo izvježbaju''

Mnogi ljudi odahnu kada završe školovanje jer više ne moraju pisati domaću zadaću, ali tu sreću nemaju i zaposlenici jednog kineskog direktora iz Jinhua koji od njih svakodnevno nakon posla zahtijeva da rješavaju domaće zadatke njegovoj 12-godišnjoj kćeri.

Dawn.com piše kako je slučaj otkriven nakon što je na jednom zadatku radilo čak devet radnika koji su tijekom zimskih školskih praznika morali crtati, lijepiti fotografije, snimiti video prilog i napisati sastav.

Jedan od radnika požalio se da im šef stalno naređuje rješavanje matematičkih i tehničkih osnovnoškolskih zadataka tvrdeći pritom da im je to ''prilika da se malo izvježbaju''. Potvrdio je da su stalno morali voditi računa da rješenja izgledaju kao da ih je napisalo dijete.

>>Pala prva presuda za mobbing jer upit o grudnjaku nije kažnjiv

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije