Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje profesoru

Kći optuženog za prijetnje profesoru izbačena s fakulteta

kursar
Marko Prpić/Pixsell
16.06.2010.
u 18:03

– Zbog svega sam smršavjela i oboljela od astme. Imam grozne migrene, napadaje panike i gušenja.

Dok Toniju Radiću prijeti 20 mjeseci zatvora zbog prijetnji profesoru Tončiju Kursaru s Fakulteta političkih znanosti, njegova kći jedinica, nakon tri godine studija, odlukom fakulteta izgubila je pravo studiranja!

Položila ispit 14. put

Zgodna plava djevojka u dobi od 22 godine koja je sutkinji Sandi Bramberger Ostojić naglasila da je jako povezana s tatom svjedočenje je započela izjavom kako je Kursar bio na glasu kao strah i trepet na fakultetu. Mirno i bez drame u glasu kazala je da je izgubila pravo studiranja jer u tri godine nije mogla položiti njegov predmet Uvod u političku znanost: Pojmovi s prve godine. Za odluku fakulteta, donesenu još 9. prosinca lani, doznala je prije tri dana od djelatnica referade. Pojmove kod Kursara, kod kojeg je uredno išla na predavanja i konzultacije, nije položila nakon 14, 15 izlazaka. Uvjerena je da je on uvijek ispravljao njezine testove, iako je profesor prije svjedočio da su joj testove ispravljali i kolege koji su je također rušili.

Ona je uvjeravala sud da je samo dva puta bila na ispitu kod druge profesorice, za koju je neizravno rekla da je pod Kursarovim utjecajem, i da joj jednom nije ispravila test, a napisala je da je pala! Drugi Kursarov predmet Pristupe položila je 14. put.

Tu se ne može pomoći


– Zbog svega sam smršavjela i oboljela od astme. Imam grozne migrene, napadaje panike i gušenja. Bilo je nemoguće da moji roditelji ne vide moj problem, ali nikad nisam rekla ocu da razgovara s profesorom Kursarom. Za to sam doznala iz novina. Vjerujem da je moj tata samo htio pomoći – rekla je.

– Pa je li vam time pomogao – pitala ju je sutkinja, a ona je mirno uzvratila “da se tu ne može pomoći”. Ustrajala je da je na Pojmove izlazila 14, 15 puta, a ne osam, kako tvrdi FPZ. Sutkinja joj je predočila da u dopisu piše i da je na drugu godinu prenijela pet predmeta, a na treću tri predmeta i da je imala prosjek ocjena 2,38. Uzvratila je da joj kao izvanrednom studentu ocjene nisu bile bitne.

Ključne riječi

Komentara 28

RA
rane312
00:32 17.06.2010.

lulu- Oprosti molim te ali ne mogu se otet dojmu sto si tu napisala i moram ti reci da si ispala glupa cura. Tako sto moze napisati samo Ava Karabatic. E,da nisi ti Ava mozda?

TM
tesla moj ponos
21:56 16.06.2010.

Neka se obrati AVI KARABATIĆ za savjet kako imati ocjenu 4.9 a da ti se smije cijela Hrvatska ! Ovo što se događa u našoj zemlji moglo bi ući u knjigu rekorda - tako mala zemlja puna luđaka ! Uostalom - neka se slika za PLAYBOY - možda je to tajna uspjeha, ili neka ispriča priču na CRVENOM CARPETU i nek se uvjeri da grška nije u njoj nego u sistemu koji želi uništiti sve što je lijepo ! Ružno je đir!

14
14words
09:27 18.06.2010.

Daj ketty ne seri svi vrlo dobro znaju tko je Kursar i koliko problema ta frustrirana budala stvara,za Prpića se moglo reći da je stara škola i korektan profesor ali ovaj s kojim genereacije imaju problema se u najmanju ruku može nazvati kretenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije