Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR

Kćer udario nogom u stražnjicu, a sudac ga proglasio nevinim

'nasilje--011206 sl1 (obiteljsko nasilje uglavnom ostaje skriveno unutar 4 zida- uz tekst V.Balena) snimio:ivica galovic   (slav.brod)'
''
26.06.2010.
u 12:18

Muškarca (44) je u petak oko 20 sati policiji prijavila vlastita supruga, nakon što je u prepirci i svađi udario svoju 22-godišnju kćer.

BJELOVAR - Pred suca Prekršajnog suda u Bjelovaru danas je priveden, te pušten na slobodu 44-godišnji muškarac s područja Kapele kraj Bjelovara, prijavljen policiji zbog obiteljskog nasilja.

Njega je naime u petak oko 20 sati policiji prijavila vlastita supruga, nakon što je u prepirci i svađi udario svoju 22-godišnju kćer nogom u stražnjicu.

Policija ga je privela, te zadržala u postaji do izlaska pred prekršajnog suca. Utvrđeno je da prilikom svađe nije bio pijan. Sudac ga je nakon saslušanja proglasio nevinim, te pustio kući.

Komentara 20

OB
-obrisani-
12:43 26.06.2010.

još jedan biser pokvarenog sudstva u hrvatskoj ,mogu li ja suca nogom u jaja pa da budem nevin ....koja glupast izgleda da je sudac pijandura

TO
Tomac
12:48 26.06.2010.

Moš mislit, udario ju nogom u dupe... Sigurno onako, došlo mu. Frajer bi se, da je pametan, razveo i ove dvije mudrice pustio da se snalaze kako znaju i umiju....

DU
Deleted user
17:35 27.06.2010.

LUPIL ju je a ne UDARIO. Ti BEG, .eronjo, piši i uči hrvatski. .ebalo te PROSTITUISANJE i DROGIRISANJE. Sudac je čovjeka pustio DOMA a ne kući. Kuće su u BiH i SR, mi u Hrvatskoj imamo DOMOVE koji su uu kućama. Imali smo DOMOBRANE a ne KUĆOBRANE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije