Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELOVAR
Povratak na članak

Kćer udario nogom u stražnjicu, a sudac ga proglasio nevinim

Muškarca (44) je u petak oko 20 sati policiji prijavila vlastita supruga, nakon što je u prepirci i svađi udario svoju 22-godišnju kćer.

Komentari 20

DU
Deleted user
17:35 27.06.2010.

LUPIL ju je a ne UDARIO. Ti BEG, .eronjo, piši i uči hrvatski. .ebalo te PROSTITUISANJE i DROGIRISANJE. Sudac je čovjeka pustio DOMA a ne kući. Kuće su u BiH i SR, mi u Hrvatskoj imamo DOMOVE koji su uu kućama. Imali smo DOMOBRANE a ne KUĆOBRANE!

VL
OB
-obrisani-
12:43 26.06.2010.

još jedan biser pokvarenog sudstva u hrvatskoj ,mogu li ja suca nogom u jaja pa da budem nevin ....koja glupast izgleda da je sudac pijandura

VL
TO
Tomac
12:48 26.06.2010.

Moš mislit, udario ju nogom u dupe... Sigurno onako, došlo mu. Frajer bi se, da je pametan, razveo i ove dvije mudrice pustio da se snalaze kako znaju i umiju....

VL
DE
dendej
12:48 26.06.2010.

hehe, koja vijest ! Ma na vjesalima snjim !

VL
OB
-obrisani-
13:23 26.06.2010.

Kada vidite klinca od 14 god. da vam grebe čavlom auto po dužini,,ili razbija neko staklo znati ćete da je to moj unuk.Svjestan je tko mu je dida,,a isto tako je i svjestan da mu nitko ništa nemože Pec,pec po guzi je zabranjeno i zato,ostavite ga na miru dok vam potpaljuje automobil

VL
PI
prava istina
14:08 26.06.2010.

A nego šta da je u redu da ga je sudac oslobodio. Ovakova demokracija za nedorasle i bezobrazne tinejđere ne donosi prije svega dobro njima samima. Previše smo se opustili i dali da omladina bude drska bezobrazna i neodgovorna. Profesori se danas boje djece a ne obrnuto. Ta mala je zasigurno nešto napravila loše i to što ju je tatica šutnuo u guzu je sasvim opravdano. Ajd da ju je u glavu ne bi bilo ok, ali po guzi uvijek. Ma koje su to budalaštine da djeca nemaju neku osobu koja može nad njima. Oni vladaju nad odraslima. Glupost.

VL
NE
neni
14:10 26.06.2010.

Agresija u obitelji se kažnjava u cijelom civiliziranom svijetu. A ovdje kod nas se to barem prema nekim komentarima smatra normalnim, tako da onaj tko je jaći u pomanjkanju drugih argumenata smije slobodno šamarati, lupati nogama i unutar obitelji ii javno na ulici kao npr. g,Nobilo i to ni manje ni više nego odvjetnik ..a kaj onda ocekivati ..nego da gore navedeni lik proglasi nevinim i bez ikakve kazne pusti doma.

VL
TL
tvrdi_l
14:34 26.06.2010.

To je sramota. Ali koji su uzroci svemu tome. Djeca se ne smiju kaznjavati.Jer su zasticena zakonom sto se toga tice. Isto tako i zene.Zasticene su zakonom.Hrvatski obiteljski zakon je prepisan sa zapada.Ukoliko se posvadjate sa zenom, mozete sutra zavrsiti na ulici bez obzira sto imate pravo u svakom pogledu.Ali zakon ne stiti pravednost, nego stiti \"slabije\". U ovom slucaju vjerojatno je mlada dama htjela postaviti svoja pravila igre, ali je pri tome zaboravila da to moze ciniti samo u slucaju da se sama brine o sebi.Znaci da ima svoj krov nad glavom. Jedino je nezgodno sto je u Hrvatskoj tesko naci one koji se sa 22 godine u potpunosti mogu samostalno i financijski neovisno brinuti o sebi.

VL
DU
Deleted user
14:46 26.06.2010.

E,sada natamburaj ženu,neka zna tko što međ nogama nosi!

VL
OB
-obrisani-
15:12 26.06.2010.

Nisam za nasilje ali ako već ima 22 treba znati da je roditelji više nisu dužni držati u kući! U skladu s tim bi trebala prilagoditi svoje ponašanje!

VL
C1
caudillo_1
15:14 26.06.2010.

prava istina je napisao odličan komentar......u ovoj državi svojim imbecilnim zakonima su i doveli do toga da nam maloljetnička delikvencija i opći kriminal buja kao nekada na Bronxu.....čim su počeli petljat po obiteljskom pravu napravili su sranje,propisuju nam kako odgajati djecu i što nesmijemo napraviti a kad ta djeca razbahaćena činjenicom da ih nesmijemo ni krivo pogledati naprave neku pizdariju onda evo opet roditelji krivi i pozivaju se na odgovornost.Od djece nam napraviše huligane i pijance jer naravno birtije i raznorazni klubovi rade po cijelu noć i usprkos zakonu prodaju alkohol maloljetnicima a nisam nikad primjetio da je itko mjerodavan došao i legetimirao tu djecu pa kaznio vlasnika i konobara za ta nedjela....kolike su uopće kazne za to,vjerujem da je kazna jednaka kazni za obavljanje nužde kućnih ljubimaca na javnim površinama.Ostavite se vi obitelji osim ako zaista postoji nasilje u njoj koja se ponavlja a prihvatite se ubojica,lopina svih boja i narko dilera a našu djecu prepustite nama.

VL
BE
beppi
16:59 26.06.2010.

Po komentarima se vidi koliko ste za Europu.

VL
OB
-obrisani-
19:19 26.06.2010.

mora da im sudac tuće u familiji žensko čeljade kad to odobrava ili je u pitanju lovica

VL
BA
Bandit
21:06 26.06.2010.

caudillo_1 i prava istina su definitivno u pravu pa bas zbog toga hebenoga zakona su djeca vise ne djeca vec cudovista, nedavno me moj sin naljuti sto ga nepusti poslje 22-00h van a ima tek 13 god kad sam rekaod sam rekao da nesmije on meni kaze ja cu otici a ti me udari prijavit cu te policiji pa ces u zatvor eto to ti je nas zakon, naravno nije izasao ,dakle djeca vide i znaju koja su im prava i za par godina su gori nego oni u bronxu,nisam za udariti djete ali sam svakao da se zna tko je roditelj a tko djete....

VL
BA
Bandit
21:14 26.06.2010.

Da se mene pita nebi isao u nikakvu evropu vec bi evropa molila mene da im se pridruzim jer ipak je nasa Hrvatsak bogatija od evrope,a sem toga zasto nismo za evropu? Zar radi realnosti i pravog odgoja djece :)) :)) Nikada nisam smio pogledati krivo ucitelja a kamoli mu odgovoriti a pogle sada sto ta djeca rade strasno pa eto vam evropa i amerika pa cemo kad nam se djeca rode u babinje nositi bebama magnume kad napune 9 godina da imaju za obranu i da se rokaju .. Od sutra pocinjem praviti svemirski brod pa bjezim sa djecom na mars nadam se da tamo nema zakona o pravima djeteta..Pravo djece se zna kao i odgoj a ovi zakoni su samo doneseni sa vrazije strane....

VL
DO
dodo1
22:23 26.06.2010.

da meni dijete prijeti sa socijalnim radnikom il plavim telefonom -spakirao bi mu kofere i marš u dom. dok ga hranim i odgovaram za njegove postupke če me slušat .ak ne -kupi prnje pa nek država odgovara za njega .

VL
MM
Mladen Miletić
01:13 27.06.2010.

Bok mater stari idiote kada te tako kčer počasti nije čudo da se je potisne iz kuče...

VL
MM
Mladen Miletić
01:23 27.06.2010.

Skoro sa zaprepaštenjem i nevjericom je objavljeno čudo sudac ga je nakon saslušanja zamislite pustio kući. To nije običaj od nedavno na modernom balkanu za \"nasilje u porodici\" Glavaša isto su saslušali i pustili ga da ode dallllleeko i kući.kući. Koji sudac je u pravu ?

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
04:17 27.06.2010.

. ..100%mamina ŠKOLA. ..Sad ćerka\"treba\"oca samo za financiranje. ..E MALO MORGEN Europska\"DEMOKRACIJO\". ..P.S.1.SVAKA ČAST SUDIJI-ODMAH JE SVE SKUŽIO. ..P.S.2.KOPIRAJUĆI ZAKONE FAŠISTIČKO-NACISTIČKE EUROPE HRVATI SU OD SVOJIH ŽENA i KĆERI NAPRAVILI DROLJE. ..TITTO. ..

VL
Avatar beg
beg
15:24 27.06.2010.

udario je jer joj nedozvoljava da se prostituise i drogira i sta bi drugo sudija moga da presudi nego da mu kaze to dostu samo si pogresio sto nisi i zenu premlatio jer maloj je uzor majka koja je goraa nego kcer pa sve prijavila policiji ljudino ako te neslusaju sve ih pobacaj iz kuce pa nek idu na cestu da se kurvaju a ne ispod tvoga krova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.