Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILJE

Karlovac: Devetnaestogodišnja djevojka prijavila silovanje

silovanje
Arhiva VL
08.03.2010.
u 11:55

Tridesetčetverogodišnjak je u subotu tijekom poslijepodnevnih sati u stanu na području Karlovca silovao 19-godišnjakinju, koja je kasnije cijeli događaj i prijavila.

Zbog silovanja 34-godišnji Karlovčanin uhićen je i priveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, no nakon ispitivanja pušten je na slobodu.

Prema informacijama iz PU karlovačke 34-godišnjak je u subotu tijekom poslijepodnevnih sati u stanu na području Karlovca silovao 19-godišnjakinju, koja je kasnije cijeli događaj i prijavila. Nakon kriminalističkog istraživanja jučer poslijepodne priveden je u Istražni centar uz kaznenu prijavu.

- Zasad možemo reći kako je 34-godišnjak nakon privođenja ispitan te mu je određena sigurnosna mjera zabrane prilaza oštećenoj -  rekla je Alenka Laptalo, glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu.

Ključne riječi

Komentara 6

RU
Rumba
13:11 08.03.2010.

Jadna djevojka je silovana, a mamlaz j... je pušten kući ... Zanima me da li se gospodin istražni sudac pita kako se ta jadna osoba osjeća, kako li se osjećaju roditelji nesretene djevojke i da li bi istu odluku donio da se je kojim slučajem radilo o njegovoj kćeri ? Stvarno sramotno ...

OB
-obrisani-
13:43 08.03.2010.

poruka koju \"pravosuđe\" šalje budućem potencionalnom silovatelju je : \"samo silujte jer ćete već sljedeći dan biti pušteni na slobodu\" ! moja poruka tom kriminalcu je : \"nedao ti bog da se to desi nekome mome jer bi ti to to ujedno bilo i posljednje što si napravio na ovome svijetu\" ! majke mi moje nakon pola dana torture koju bih mu priuštio molio bi me da ga ubijem. pa onda neka mene to isto pravosuđe progoni koliko hoće.

KA
karlo69
13:55 08.03.2010.

..i mene je silovala jedna teta od 34 g.. kad sam imao samo 16 god, bilo je to prije 30-ak g, dok joj je muž bio u Njemačkoj na privremenom radu, dovozila me u sportskom mercedesu u njenu vikendicu u Samoboru svakog petka, napijali smo se do besvjesti s \"bambusom\"..silovala me je satima...... i tako sve do moje 18-e g. kupovala mi je skupe poklone i davala mi novac, i od tad mi je ostala trauma, od tada volim samo starije tete, jel ju sad ja mogu prijaviti na policiju... il je malo prekasno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije