Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Kakve demografske mjere, sloboda je najveći problem Hrvatske

Državna granica
Ivica Galovic/PIXSELL
16.06.2018.
u 10:28

Zbog glupe činjenice da Europska unija, među inim, počiva na slobodi prometa roba, usluga i slobodi kretanja njenih građana, nama sada bježe mladi preko granice.

SUBOTA, 9.6.

Gradom je prošetala Povorka ponosa s oko 10 000 sudionika. Organizatori su izdali proglas u kojem su, kao jedan od glavnih problema LGBTQ zajednice, istaknuli virenje u gaće! Navodno im svi vire u gaće! Sasvim je logično da su onda podviknuli: “Van iz naših gaća”! Hodali su pod parolom “Da nam živi, živi rod”. Hodnju je osiguravalo na stotine policajaca. Nije bilo incidenata. Oklopljeni policajci, gledali su na drugu stranu, ne prema gaćama sudionika.

NEDJELJA, 10.6.

Izbori u zagrebačkom SDP-u. Uzbudljivo. Berin kandidat Denis Hrestak i Goran Maras idu u drugi krug. Situacija se razvija odlično. Ako pobijedi Maras, zapravo će biti poražen Bero, a ako pobijedi Berin Denis, tek će to biti fenomenalno, naravno, ako netko u međuvremenu javnost, koja bi trebala jednog dana glasovati za Denisa, upozna s čovjekom za kojeg nikada nitko nije čuo. Osim, navodno, Milana Bandića. Doduše, Bandić ionako sve zna.

PONEDJELJAK , 11.6.

Danima nije spavala. Jakov se već zabrinuo, ali nije mogla. A i kako bi? Nacija izumire, država propada! Konačno, pred jedno svitanje, sve joj je postalo jasno. Riječi su same izlazile na papir. Napisala je The Mjere. Preporod će uslijediti ako poboljšamo gospodarsku situaciju, reformiramo poreznu politiku, vratimo dijasporu i promijenimo obiteljsku politiku. Eureka! Pati Plenki. Znam, sada izgleda da je ovo mogao svatko napisati, ali što se vi niste sjetili.

UTORAK, 12.6.

Boro i Ramiz svjetske politike, Donald i Kim, konačno su se sastali u Singapuru. Iako su se do jučer junačili , prijetivši jedan drugome Armagedonom, danas sve pršti od međusobnog uvažavanja. Kim je obećao da će se malo, pomalo riješiti svojih nuklearnih potencijala. Ali, lako je to reći. Tata mu je ostavio par prekrasnih interkontinentalnih balističkih raketa i sada bi ih on treba razmontirati. Kako bi vama bilo? Donald kaže da će mu kupiti sto drugih igračaka, ako to napravi. Bit će tu natezanja.

SRIJEDA, 13.6.

Kolinda nas je sve prevarila! Kakve demografske mjere, sloboda je najveći problem Hrvatske. Zbog glupe činjenice da Europska unija, među inim, počiva na slobodi prometa roba, usluga i slobodi kretanja njenih građana, nama sada bježe mladi preko granice. Jedino je Kolinda to shvatila. Možda će uskoro Hrvatska biti jedina zemlja koja će granice zatvoriti za migrante prema unutra, a za svoje građane prema vani. Jedino nas to može spasiti.

ČETVRTAK, 14.6.

Stižu poruke iz Međugorja. Ova je dramatična. Narodnog junaka, hajduka Zdravka, uhitili žandari! Ali ne bojte se. Ovo je samo predstava. Samo će se konstatirati da Zdravko ima uredne papire i ponovo je na slobodi. Zdravko je velik fan Kolindine politike. Njene vizije o slobodi kretanja, dijeli u potpunosti. Doduše, odnedavno. U Hrvatsku ne namjerava. Ako Kolinda hoće da joj ponovo organizira parti za roćkas, morat će u Hercegovinu.

PETAK, 15.6.

Pustilo Zdravka! Kako i ne bi. Da su ga još malo zadržali, narod bi se okupio, kao kada je trebalo tenkove JNA zaustavljati kod Širokog. Zdravko je, odmah po izlasku, izjavio na “nije glup”, odnosno, da nije “neinteligentan čovjek”. To smo i sami znali. Pa samo bi budala uzela milijune eura iz Dinama, kao iz bankomata, pa otišla u rešt, ako ne mora! Evo, javljaju da ni njegov prijatelj Širić nije u zatvoru, iako mu je presuda pravomoćna, više od godinu dana. I on čeka da sudac odsvira kraj.

Državna granica
1/15

Komentara 19

KA
kapunjohan
11:13 16.06.2018.

Kave slobode još , ni u jednoj EU državi nema toliko slobode kao u Hrvatskoj, tu radi što tko hoće pa i protiv interesa države i njenoga ugleda a država ga finansira iz proračuna . Svi imaju sva prava kao i razne manjine bilo nacionalne ili ti LGBT a svi godrnjaju da su ugroženi i ne priznaju da su im prava veća nego u bilo kojoj drugoj državi.

MO
mobitel20
10:47 16.06.2018.

Infatilan tekst uobrazenog leftarda. "Sarmer" bez pokrica.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
13:42 16.06.2018.

Jedino sto je vaznije od demografskih mjera jese lustracija, prvo u pravosudju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije