Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili fotografije

Jeste li vidjeli ove muškarce? Policija ih traži, javite ako imate informacije

Pu karlovačka
23.10.2023.
u 14:19

Karlovačka policija objavila je fotografije na kojima su dva muškarca za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Policija zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela računalna prijevara na području Karlovca traga za nepoznatim muškim osobama. Karlovačka policija objavila je fotografije na kojima su dva muškarca za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Foto: PU karlovačka

"Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste Policijsku postaju Karlovac s ispostavom Vojnić ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr", kažu iz policije.

VEZANI ČLANCI:


 

Komentara 9

Avatar votum
votum
15:46 23.10.2023.

Ovaj u crvenim gaćama je, očito, mozak operacije, hardver. Dok ovaj softver pored njega još nije dovršen.

PR
prajdali100
15:34 23.10.2023.

Imate vrlo dobre fotografije.Što će vam građani,nađite ih !

MI
mikimouse12
15:10 23.10.2023.

Treba pitati u second hand shopu. Jedino tamo su mogli kupiti ovakvu klosarsku obleku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije