Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji ogorčeni

Nevjerojatan slučaj u Srbiji: Policajci izvukli mladiće iz auta s uperenim oružjem i pretukli ih, pa shvatili da su pogriješili

Dubona: Pripadnici policije na ulici ispred škole gdje je 21-godišnjak pucao na ljude
Davor Javorović/Pixsell/Ilustracija
23.10.2023.
u 12:02

Ispostavilo se da su zaustavili tri mladića Prometne  škole iz Užica, koji su se vraćali kući. Najčudnije od svega je što su mladići bili u Fiat Pandi, dok se tragalo za bijelim BMW-om.

Nakon pucnjave u Užicu u Srbiji, kada je u obračunu dvije grupe ranjeno nekoliko osoba, policija je blokirala grad i sve izlaze iz grada. Policija s automatskim oružjem postavila je blokadu na Pepeljskom mostu. Tada su ugledali automobil Fiat Panda u kojem su bila tri mladića, koji su im se, iz nekog razloga, učinili sumnjivim. Policajci su zaustavili vozilo, izvukli mladiće i tukli ih. Pretražili su im automobil, a tek onda su im zatražili dokumenta.

Ispostavilo se da su zaustavili tri mladića Prometne  škole iz Užica, koji su se vraćali kući, javlja Nova.rs. Najčudnije od svega je što su mladići bili u Fiat Pandi, dok se tragalo za bijelim BMW-om. Prilikom pretresa učenika i automobila ništa sumnjivo nije pronađeno, niti je itko od mladića priveden. Mladići su sve ispričali roditeljima i na kraju završili u bolnici.

VEZANI ČLANCI:

"Došao mi je sin okrvavljene glave, hitno sam ga odvezao do bolnice. Imao je potres mozga, tlak mu je skočio na 110 sa 200, morali su da mu dati infuziju. A on ima 17 godina. Liječnica je rekla da je mogao umrijeti. Moj rođeni brat je policajac i on je bio zapanjen onim što se dogodilo. Mom sinu su razbili glavu pištoljem, dok je njegovom prijatelju bila krvava vilica“, kazao za portal Nova.rs Miloje Čvorović, otac jednog od mladića. 

Ono što mu je sin ispričao je kršenje svih pravila služba, pa i ljudskosti. "Bio je uplašen, rekao mi je: 'Tata, udarao me je pištoljem po glavi, šta da je opalio?'. Tukli su ih i kada su pali na zemlju. Tek poslije su tražili dokumenta. Otac jednog od pretučenih mladića radi kao sudski stražar u zatvoru u Užicu. I on je šokiran! Pa to ne smije nitko raditi , a kamoli policija! Oni su maloljetni, ako su i nešto napravili neka zovu roditelje, neka zovu mene!", ispričao je ogorčeni otac.

Nakon što prikupe svu dokumentaciju, slučaj će prijaviti policiji. 

Video: 'Bar je upalio sva četiri': Vozio u rikverc u suprotnom smjeru kao da je sam na cesti

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dex
13:36 23.10.2023.

sad kad pozove Iliju Čvorovića

AS
Asirijac
13:41 23.10.2023.

Eto ”dokaza” kakva je Srbija! Trazi se ”dokaz”. Nisani su spremni. Ma ne samo Srbija, Rusija takodjer.Sve se dirigira sa zapada, mi cak i nemamo nasu rijec za - dirigenta, propagandu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije