Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasno

Jasna Omejec ponovno izabrana za predsjednicu Ustavnog suda

'18.06.2008., Zagreb - Jasna Omejec, predsjednica Ustavnog suda.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
06.06.2012.
u 09:52

Za zamjenicu predsjednice Ustavnog suda izabrana je sutkinja Snježana Bagić

Dosadašnja predsjednica Ustavnog suda Jasna Omejec jednoglasno je na jučerašnjoj sjednici ponovno izabrana na tu dužnost, objavili su sa Suda. 

Jasni Omejec prethodni mandat predsjednice Ustavnog suda istječe 12. lipnja, a ovim reizborom istog datuma započet će joj novi mandat.

Na njezin prijedlog za zamjenicu predsjednice Ustavnog suda izabrana je sutkinja Snježana Bagić koja će na toj funkciji zamijeniti dosadašnjeg zamjenika predsjednice Aldu Radolovića kojem 12. lipnja istječe mandat.

Komentara 18

IO
Iohannes
10:32 06.06.2012.

HDZ tolike mandate na vlasti, Mesić maximalno - 2 mandata, Rohatinski 12g., Milanović jedini kandidat u SDP-u, Omejec opet predsjednica - sve same uspješnice a država propada! Ljudi što je to? Nije li nešto debelo trulo u državi..?

OB
-obrisani-
10:36 06.06.2012.

Bljak,kakav Sud takva i predsjednica !

Avatar stravaxx
stravaxx
10:27 06.06.2012.

predsjednica ustavnog suda - a koje države??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije