Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDSS predao liste

Pupovac se ne boji konkurencija: Radije su izabrali ići makadamom, nego voziti autocestom

Milorad Pupovac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
12.08.2016.
u 11:40

Uvijek smo imali protivnike, nekad više, nekad manje, ali SDSS je najjača srpska stranka u Hrvatskoj, rekao je Pupovac

Srpska demokratska stranka (SDSS) predala je Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) kandidature za tri zastupnika srpske nacionalne manjine koja se biraju u posebnoj, 12. jedinici, a potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac poručuje da se ne boji konkurencije, odnosno činjenice da na tri mjesta za srpsku manjinu računaju i Demokratski savez Srba (SDS) i Naša stranka, kao ni da bi se mogao ponoviti slučaj Rašković koji im je nakon prošlih izbora odnio mandat. 

Uvijek smo imali protivnike, nekad više, nekad manje, ali SDSS je najjača srpska stranka u Hrvatskoj, do sada je potvrđivao svoju snagu, pa će i ovu jesen, uvjerava.

 Ne boji se ni da će im bivši članovi stranke koji su osnovali novu (SDS), uzeti glasove. To su "momci koji su dobili priliku voziti se autoputom i onda odlučili voziti prebrzo i pretjecati na mjestima gdje se to ne smije. Radije su izabrali ići makadamom, nego voziti autoputom. Nek im je sa srećom", poručio je.  Uvjerava i da se slučaj Mirka Raškovića ne može ponoviti. 

Boris Milošević jedan je od najpouzdanijih ljudi koje su srpske institucije i SDSS stvarale tijekom godina, Vesna Blanuša također. Ne postoji rizik da bi netko od ovih kandidata i zamjenika napravio nešto protivno interesu Srba u Hrvatskoj, interesu stranke i pravila demokratskog ponašanja, kaže Pupovac.  Pohvalio se da je stranka pojačala i pomladila kandidatski sastav, vodila računa da zastupaju sve regije, te da među njima bude i žena.

SDSS, naime, za zastupnike kandidira Pupovca, Milu Horvata i Borisa Miloševića, a za njihove zamjenike Aleksandra Miloševića, Draganu Jeckov iz Vukovara i Vesnu Blanušu iz Rijeke.  Predsjednik SDSS-a nada se da će nakon rujanskih izbora Hrvatska dobiti bolju, "a to znači stabilniju i vladu koja će biti okrenuta interesima građana i budućnosti ove zemlje. Očekujem da će jesenska berba biti bolja, nego zimska", izjavio je. 

>>Pupovac: Vrlo je teško sudjelovati, s obzirom na način kako se obilježava

Komentara 17

Avatar Retardo
Retardo
12:11 12.08.2016.

Gadi mi se država u kojoj je ovakva kreatura zaštićena ko sibirski dabar. U svakoj normalnoj državi bi Pupavac odavno bio u zatvoru. radi se o liku koji je direktno, kao čelnik SDSS-a, apostrofiran za prijetnje odsjecanja glavom zastupniku Raškoviću, a predmet nije ni došao do DORH-a. Valjda DORH misli da je u redu ljudima odsijecati glave, tome ide u prilog i njihovo držanje u slučaju Mustač/Perković. Da ne spominjem da se radi o ljubitelju i glorifikatoru svih mogućih poremećenih ubojica, od Tita to Jovana Raškovića.

DH
dalibor.hren
12:11 12.08.2016.

Zar je moguće da lik koji je bio u Srbu, u Zemunu, koji pljuje Oluju, bude nekažnjen, odnosno, za kaznu će biti u Saboru?

IC
ICCO
12:16 12.08.2016.

Srbi bi konačno trebali izabrati ljude koji će ih istinski zastupati i brinuti a ne etno biznismena koji se u 20 god. silno obogatio na razvoju brenda -Ugroženo srpstva u Hrvatskoj od povampirenog ustašluka. I još mu nije dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije