Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjenik predsjednika HDZ-a

Milijan Brkić uz pjesmu Miše Kovača objasnio zašto je tražio da bude zadnji na listi u 2. jedinici

Milijan Brkić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/5
12.08.2016.
u 09:23

"Svako mjesto na listi je jednako važno i čast je biti na listi za Hrvatski sabor", napisao je Brkić na Facebooku

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić je uz pjesmu Miše Kovača "Poljubi zemlju po kojoj hodaš" na Facebooku objasnio zašto je tražio da bude na 14., posljednjem, mjestu u 2. izbornoj jedinici na listi HDZ-a. 

Status Milijana Brkića prenosimo u cijelosti: 

– Naša je obveza da svim mladim generacijama u politici koje tek dolaze, no nažalost i nekim današnjim političarima, pokažemo jasno svojim primjerom – kako treba promišljati, djelovati i raditi za svoju zemlju!

Stoga sam predložio da u izbornu utrku uđem s 14. mjesta u 2. izbornoj jedinici. Svako mjesto na listi je jednako važno i čast je biti na listi za Hrvatski sabor. Za mene su promišljanja o politikama koje će sutra pridonijeti kvalitetnijem životu građana u našoj zemlji, puno važnija od "traženja sigurnosti" na listama. S građanima trebamo raspravljati o programu i nuditi im jasna rješenja za bolji život. Nisu važne pozicije i funkcije, važne su vrijednosti koje živimo i politike za koje se borimo, važno je znati kako s njima stvoriti bolje sutra za naše građane.

Neka ovo bude poruka svima koji se bave javnim poslom; "PRESTANITE SE BAVITI SOBOM, BAVITE SE LJUDIMA"! – napisao je Milijan Brkić na Facebooku. 

>>Milijanu Brkiću pozlilo tijekom mise u crkvi, primio infuziju u bolnici

Komentara 87

SA
santos008
10:40 12.08.2016.

''antizenzura ''sta ti imas protiv Bosne ,pa Bosna je dala dva Nobelovca Preloga i Ivu Andrica ,a vi imate samo Ruzicku ,cije prezime bas ne asocira na Hrvata ,mani se covjece snobizma budi ono sto jesi a ja bih rekao da bas nisi cemu.

Avatar firebird
firebird
10:39 12.08.2016.

Maletic i jos neki mi nisu bas najbolja ideja ali kad pogledam listu milanoviceve koalicije uhvati me smijanje jer gore se stvarno ne moze.

ST
stefj
09:53 12.08.2016.

Čini se da se u HDZ-u ovaj puta radi apsolutno sve da se postigne što bolji izborni rezultat. Promjena imagea, micanje ljudi koji bi potencijalno mogli biti meta u kampanji i sl... Hasanbegović će sigurno biti jedna od glavnih meta napada SDP-a i partnera (uključujući poturice), no on će sigurno donijeti više glasova nego što će naškoditi imageu.... HDZ pokušava izvući maksimum na izborima, otklonom od Karamarkove politike, ali pokušava ne izgubiti previše desnih birača. SDP je tu u puno boljem položaju jer se bavi trgovinom i matematikom, zbraja glasove i računa na D'Hondta... Da je ostalo kao prije, da je Karamarko nastavio, nakon debakla s preslagivanjem, bio bi postignut najgori rezultat HDZ-a na izborima u povijesti, ovako ima neke šanse izvući se iz svega. Ne vjerujem da će pobijediti, ali rezultat neće biti katastrofa... Pojavili su se drugi koji će uzeti određen broj glasova (Most, Bandić, Živi zid), tako da niti SDP-u neće biti lagano doseći ciljanih 70 mandata, naročito ne s listama koje su predstavili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije