Naslovnica Vijesti Crna kronika

Iz policijske postaje nestao novac namijenjen obitelji stradalog policajca?

U kratko vrijeme navodno su prikupili nešto više od 20 tisuća kuna.
27. kolovoza 2019. u 12:48 5 komentara 1757 prikaza
Policijska postaja u Poreču
Foto: Google

Porečki policajac Tomislav Bašić (38) poginuo je 23. lipnja u prometnoj nesreći kad je zajedno s kolegicom putovao prema poslu. Na njih je tada, uslijed neprilagođene brzine, automobilom naletio 24-godišnjak.

DORH PUŠTEN NA SLOBODU DORH objavio nove detalje oko pogibije policajca u Poreču

Shrvani tragičnim odlaskom dragog kolege, u trenutku kada je drugi put trebao postati tata, djelatnici Policijske postaje Poreč odlučili su među sobom prikupljati novac za obitelj poginulog Bašića, kako bi što lakše, supruga i sin, mogli prebroditi ove teške dane. U kratko vrijeme navodno su prikupili nešto više od 20 tisuća kuna.

No, kako piše IstraIN novci su preko noći navodno nestali, i to iz zgrade policije. Iz povjerljivih izvora, doznaje se kako su djelatnici Policijske postaje Poreč podvrgnuti poligrafu. Među Bašićevim kolegama vlada nevjerica i tuga, a s druge strane i bijes jer im nije jasno kako bi netko od njih to mogao učiniti.

Policija tragedija u istri Policajac koji je preminuo u prometnoj nesreći trebao je postati otac: Kolege su u šoku

- Zasad ne možemo potvrditi da je dio novca nestao, obzirom da se, kako je i to uobičajeno kod prikupljanja pomoći, nije vodila evidencija o iznosima koji su darivani. Napominjemo da je policijskoj službenici koja je teško stradala u prometnoj nesreći, te obitelji našeg kolege koji je u nesreći smrtno stradao, predana prikupljena novčana pomoć - priopćila je glasnogovornica Policijske uprave Istarske, Nataša Vitasović.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • mikulan:

    Povjerenje i sigurnost???

  • db123:

    kakav mizerabluk, iz milicajske postaje ukradena lova ,kakvo ponizenje za policiju nemam rijeci.

  • modovisisajteMaraschino:

    koji kokošar moraš biti da kradeš siću... ako već treba zaglaviti u zatvoru zbog krađe onda ukradi minimalno milijun eura da imaš neke koristi.