Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besramna krađa

Iz policijske postaje nestao novac namijenjen obitelji stradalog policajca?

Policijska postaja u Poreču
Foto: Google
27.08.2019.
u 12:48

U kratko vrijeme navodno su prikupili nešto više od 20 tisuća kuna.

Porečki policajac Tomislav Bašić (38) poginuo je 23. lipnja u prometnoj nesreći kad je zajedno s kolegicom putovao prema poslu. Na njih je tada, uslijed neprilagođene brzine, automobilom naletio 24-godišnjak.

Shrvani tragičnim odlaskom dragog kolege, u trenutku kada je drugi put trebao postati tata, djelatnici Policijske postaje Poreč odlučili su među sobom prikupljati novac za obitelj poginulog Bašića, kako bi što lakše, supruga i sin, mogli prebroditi ove teške dane. U kratko vrijeme navodno su prikupili nešto više od 20 tisuća kuna.

No, kako piše IstraIN novci su preko noći navodno nestali, i to iz zgrade policije. Iz povjerljivih izvora, doznaje se kako su djelatnici Policijske postaje Poreč podvrgnuti poligrafu. Među Bašićevim kolegama vlada nevjerica i tuga, a s druge strane i bijes jer im nije jasno kako bi netko od njih to mogao učiniti.

- Zasad ne možemo potvrditi da je dio novca nestao, obzirom da se, kako je i to uobičajeno kod prikupljanja pomoći, nije vodila evidencija o iznosima koji su darivani. Napominjemo da je policijskoj službenici koja je teško stradala u prometnoj nesreći, te obitelji našeg kolege koji je u nesreći smrtno stradao, predana prikupljena novčana pomoć - priopćila je glasnogovornica Policijske uprave Istarske, Nataša Vitasović.

Komentara 5

MI
mikulan
15:03 27.08.2019.

Povjerenje i sigurnost???

TI
Tigarrr
13:14 27.08.2019.

Kazu da je uobicajeno ne evidentirati novac. Gdje? U Tunguziji? Koji lopovi! Makar, nakon Dolačkog sve je miguće. I svi vicevi o policiji stoje.

DB
db123
17:42 27.08.2019.

kakav mizerabluk, iz milicajske postaje ukradena lova ,kakvo ponizenje za policiju nemam rijeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije