Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pernar usporedio Most sa svinjama iz Životinjske farme: 'Petrov je licemjer'

"Most sjedi s istim ljudima za stolom koje su kritizirali... Božo Petrov se pretvorio u sve ono protiv čega je govorio"
15. listopada 2016. u 10:22 36 komentara 5562 prikaza
Ivan Pernar
Foto: Screenshot N1
Pogledajte galeriju 1/6

- Božo Petrov je licemjer i kad sam to dokazao on mi je uzeo riječ - rekao je to saborski zastupnik Ivan Pernar jutros na televiziji N1 komentirajući jučerašnji okršaj s predsjednikom Sabora.

- Kad su Pupovac i Bulj išli s teme nije ih prekidao. Nije je problem bila tema, nego nije mu se svidjelo ono što nije htio čuti - ustvrdio je Pernar, koji je povukao paralelu između Mosta i svinja u Životinjskoj farmi Georgea Orwella, rekavši da je reformi koje je jedan nerast u toj knjizi obećao bilo sedam, kao i jamstava Mosta.

- Most sjedi s istim ljudima za stolom koje su kritizirali... Božo Petrov se pretvorio u sve ono protiv čega je govorio - rekao je Pernar.

>> Božo Petrov već prvi dan oduzeo riječ Ivanu Pernaru: Čestitam vam na demokraciji!

>> Pernar jedini glasovao protiv Petrova, ali podržao Opačić: Ona je žena, to je džentlmenska gesta

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Neonacionalist:

    Što god netko mislio o Pernaru činjenica je da ljudi odnosno političari poput njega drže Sabor koliko -toliko zanimljivim , uostalom on sa svojim stavovima i promišljanjima zasigurno predstavlja jedan dio puka koji na isti način razmišlja pa koliko god ... prikaži još!d se to nekima činilo nedoraslim , smiješnim i sl. a Sabor bi trebao barem otprilike predstavljeti jedan prosjek svih skupina u društvu .

  • Nipy:

    Pernar je običan blesan, a Petrov umišljena veličina. Da Hrvatska nije toliko razjedinjena, ova dvojica bi u političkom i intelektualnom smislu bila dva marginalca. Biti u Saboru i za to dobivati plaću za njih je dar došao s neba.

  • suton9:

    E Pernar, Pernar, već dugi niz godina mi je jasno i vidljivo da je na žalost u našem saboru bilo svega i svačega, ali mišljenja sam da si pri samome vrhu promašaja, ne samo teme, nego puno više, pozicije koju ... prikaži još!u na žalost (ne)obavljaš. Jedini koji su u sabor zalutali više od tebe su tebi s lijeve strane govornice, koji ti plješću za totalni promašaj, to me i ne čudi, oni i inače rade i plješću onomu što je usmjereno prema svađi, netrpljivosti, raskolu..., tada su naj sretniji, za njih je to neprocjenjivo i imati ćeš njihovu potporu kada god budeš imao tako "inspiriran nastup", no neće ti to pomoći, radiš na štetu nas drugih, koji se nadamo da ste svi u saboru izabrani da napokon napravite nešto pametno i dobro za one koji su za vas glasali, a ne da se isključivo prepirete i plješćete, kao da ste na utakmici a jasno je nama a nadam se i vama, da sabor nije i ne može biti stadion. Gospodine Ivice, mlad si, očito i pametan ali molio bih te da tu pamet usmjeriš u pozitivan smjer, te da ubuduće radiš ono za što si izabran, a i plaćen.