Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALSKI TISAK

Ilija Glišić: Kapetan Dragan predat će se poslije Uskrsa

kapetan Dragan
AFP/PIXSELL
03.04.2010.
u 10:41

Policija je u nekoliko navrata pretraživala imanje nedaleko Coffs Harbour gdje je kapetan Dragan živio zadnjih šest mjeseci s prijateljicom Nadom Lukich-Bruce.

Ilija Glišić, odvjetnik i prijatelj odbjeglog Dragana Vasiljkovića ustvrdio je kako Kapetan Dragan nije planirao bijeg te da očekuje da će se Dragan predati vlastima kako bi se obranio od optužbi koje mu se stavljaju na račun. 

- Očekujem da će se predati, vjerojatno nakon Uskrsa, kada se malo pribere. Ako u međuvremenu kontaktira mene ili bilo koga drugog iz srpske zajednice mi ćemo mu također poručiti da to učini - prenosi Glišićeve riječi današnji Sydney Morning Herald.

Policija je u nekoliko navrata pretraživala imanje nedaleko luke Coffs Harbour gdje je Kapetan Dragan živio zadnjih šest mjeseci s prijateljicom Nadom Lukich-Bruce.

Susjedi su ga prihvaćali kao njenog novog dečka, a da je riječ o mogućem ratnom zločincu shvatili su, navode, tek nakon što je nestao te ga je policija u utorak došla tražiti.

Komentara 97

BI
bizzwizz05
11:52 03.04.2010.

majko mila...on će se malo \'\'pribrati\'\' pa će \'\'svratiti\'\' do suda. ko da je to videoteka, pa svratiš kad oćeš. pa ko je tu lud?

OV
over
11:35 03.04.2010.

kad se malo pribere.. pa mladic se nije pribrao vec 15 godina...

DU
Deleted user
11:47 03.04.2010.

Stvarno kad malo razmislim kako su se ljudi ponasali u tom ratu,,,umislili su se da mogu radit sto god hoce i glumili su Boga,,,bez obzira kojoj strani pripadali.......I onda kad ih stigne ruka pravde il bjeze il glume bolest,,ma sve samo da izbjegnu pravdu........A dok su radili sranja nisu razmisljali da ce jednog dana rat stati i da ce mozda odgovarat za sva pocinjena sranja..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije