Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Ideolog seksualne revolucije zločinac je poput Mengelea'


Kinsey je tražio od pedofila da bilježe svoja iskustva, tvrdi Timothy Tate
27. svibnja 2014. u 17:47 28 komentara 1648 prikaza
Judith Reisman
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Američka konzervativna aktivistica Judith Reisman i britanski filmaš Timothy Tate održali su na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu predavanje na kojem su ideologa seksualne revolucije Alfreda Kinseya optužili za pedofiliju i zlostavljanje djece.

Seksualni od rođenja

Ustvrdili su da je glavni zagovornik uvođenja seksualnog odgoja u hrvatske škole Kinseyev đak dr. Aleksandar Štulhofer koji je, tvrde, i predstavnik Kinseyeva instituta u Hrvatskoj.

Govoreći o Kinseyu kao pedofilu, Timothy Tate istaknuo je da je kontroverzni američki znanstvenik tvrdio da su djeca seksualna od rođenja. Tate tvrdi da Kinsey do takvog zaključka nije došao znanstvenim istraživanjem nego zlostavljanjem djece.

Kinseyev institut i danas skriva podatke od drugih znanstvenika i javnosti. Tate zaključuje da je to zato što su svi podaci prikupljeni od pedofila.

– On je tražio od pedofila da prikupljaju i bilježe svoja iskustva s malom djecom pa čak i s dojenčadi – istaknuo je Tate te dodao da je zabilježeno da su Kinseyevi pedofili zlostavljali djecu od dva mjeseca.

Judith Reisman kontroverzna publicistica Reisman ponovno u Hrvatskoj: Ovdje sam osjetila toliko ljubavi i privrženosti judith reisman, zadar (1) Judith Reisman: 'Način uvođenja zdravstvenog odgoja je autoritarna diktatura!'

Upitao se kakva su to istraživanja kada nam pedofili jamče da su djeca doživljavala orgazam. Usporedio je Kinseya s nacističkim zločincem Josefom Mengeleom koji je također za vrijeme Drugog svjetskog rata provodio barbarske pokuse. Cijeli je svijet osudio zločinca Mengela, dok se Kinseya i danas u mnogim krugovima doživljava kao ozbiljnog znanstvenika.

Pokuse provodili zločinci

Judith Reisman pokazala je jedno Kinseyevo istraživanje koje govori o broju orgazama koje tijekom 24 sata dožive djeca. Tako se navodi podatak da je i dijete od dva mjeseca imalo orgazam. Za jednog četverogodišnjeg dječaka utvrdili su da je za 24 sata imao 26 orgazama.

– To su pokusi koje su provodili zločinci i silovatelji male djece, a to je cijeli svijet prihvatio – naglasila je J. Reisman u polupraznoj dvorani fakulteta u kojoj je držala predavanje.

>> Judith Reisman opet dolazi u Hrvatsku i drži predavanja o spolnom odgoju

A1
BRZINA JE VRLINA
3 razloga zašto je 5G tehnologija bitna za budućnost gaminga
 • klasika:

  vidi se na čijoj su strani urednici portala VL kad su i jučerašnji i današnji napis o Judith Reisman brže bolje maknuli s naslovnice. I zašto novinar, koji inače ima dobre komentare, nije naveo da je Kinsey Institut dobio savjetnički ... prikaži još! status u "Ekonomskom i socijalnom vijeću UN-a"? Neka netko hrabar navede, tko je u UN-u kriv za takvu sramotnu odluku!!!

 • Avatar Perkovic Paraga
  Perkovic Paraga:

  Eu stranke izbacuju zagovornike pedofilije vec prako godinu dana , zasto se kod nas šuti ?

 • reborn:

  Tražiti od poremećenih i osuđenih pedofila da nastave zlostavljati djecu, te da o tome vode dnevnik - a onda takvo nastrano ponašanje prikazati kao objektivni i nepristrani znanstveni rad - eto, takav "znanstvenik" je bio Kinsey.