Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reisman i Tate prozivaju:

'Ideolog seksualne revolucije zločinac je poput Mengelea'

Judith Reisman
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
27.05.2014.
u 17:47


Kinsey je tražio od pedofila da bilježe svoja iskustva, tvrdi Timothy Tate

Američka konzervativna aktivistica Judith Reisman i britanski filmaš Timothy Tate održali su na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu predavanje na kojem su ideologa seksualne revolucije Alfreda Kinseya optužili za pedofiliju i zlostavljanje djece.

Seksualni od rođenja

Ustvrdili su da je glavni zagovornik uvođenja seksualnog odgoja u hrvatske škole Kinseyev đak dr. Aleksandar Štulhofer koji je, tvrde, i predstavnik Kinseyeva instituta u Hrvatskoj.

Govoreći o Kinseyu kao pedofilu, Timothy Tate istaknuo je da je kontroverzni američki znanstvenik tvrdio da su djeca seksualna od rođenja. Tate tvrdi da Kinsey do takvog zaključka nije došao znanstvenim istraživanjem nego zlostavljanjem djece.

Kinseyev institut i danas skriva podatke od drugih znanstvenika i javnosti. Tate zaključuje da je to zato što su svi podaci prikupljeni od pedofila.

– On je tražio od pedofila da prikupljaju i bilježe svoja iskustva s malom djecom pa čak i s dojenčadi – istaknuo je Tate te dodao da je zabilježeno da su Kinseyevi pedofili zlostavljali djecu od dva mjeseca.

Upitao se kakva su to istraživanja kada nam pedofili jamče da su djeca doživljavala orgazam. Usporedio je Kinseya s nacističkim zločincem Josefom Mengeleom koji je također za vrijeme Drugog svjetskog rata provodio barbarske pokuse. Cijeli je svijet osudio zločinca Mengela, dok se Kinseya i danas u mnogim krugovima doživljava kao ozbiljnog znanstvenika.

Pokuse provodili zločinci

Judith Reisman pokazala je jedno Kinseyevo istraživanje koje govori o broju orgazama koje tijekom 24 sata dožive djeca. Tako se navodi podatak da je i dijete od dva mjeseca imalo orgazam. Za jednog četverogodišnjeg dječaka utvrdili su da je za 24 sata imao 26 orgazama.

– To su pokusi koje su provodili zločinci i silovatelji male djece, a to je cijeli svijet prihvatio – naglasila je J. Reisman u polupraznoj dvorani fakulteta u kojoj je držala predavanje.

>> Judith Reisman opet dolazi u Hrvatsku i drži predavanja o spolnom odgoju

Komentara 28

KL
klasika
18:27 27.05.2014.

vidi se na čijoj su strani urednici portala VL kad su i jučerašnji i današnji napis o Judith Reisman brže bolje maknuli s naslovnice. I zašto novinar, koji inače ima dobre komentare, nije naveo da je Kinsey Institut dobio savjetnički status u "Ekonomskom i socijalnom vijeću UN-a"? Neka netko hrabar navede, tko je u UN-u kriv za takvu sramotnu odluku!!!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:13 27.05.2014.

Eu stranke izbacuju zagovornike pedofilije vec prako godinu dana , zasto se kod nas šuti ?

RE
reborn
08:20 28.05.2014.

Tražiti od poremećenih i osuđenih pedofila da nastave zlostavljati djecu, te da o tome vode dnevnik - a onda takvo nastrano ponašanje prikazati kao objektivni i nepristrani znanstveni rad - eto, takav "znanstvenik" je bio Kinsey.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije