Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Judith Reisman:

'Način uvođenja zdravstvenog odgoja je autoritarna diktatura!'

judith reisman, zadar (1)
Željko Mrsić/Pixsell
04.02.2013.
u 14:23

Ministar Jovanović, koji danas također boravi u gradu pod Marjanom, nije želio komentirati izjave J. Reisman

Judith Reisman, američka komunikologinja u svoj je boravak u Splitu započela s primanjem koje je za nju upriličio splitsko-dalmatinski župan Ante Sanader.

-Počašćena sam i drago mi je što imam priliku biti u ovom gradu i održati predavanje. Moram kazati kako su ljudi gdje god dođem vrlo srdačni, topli i otvoreni te na neki način zahvalni. Stoga je i meni drago, kao i njima, da mogu čuti drugo mišljenje – rekla je Reisman koja će u Nadbiskupskom sjemeništu večeras održati predavanje o zdarvstvenom i spolnom odgoju.

- Šokirana sam činjenicom da je vaša Vlada nametnula ovaj program bez prethodnog dopuštenja javnosti.To je odlika totalitarnih diktatura,a sigurna sam da vi u tome više ne želite živjeti. U Americi su se vodile brojne borbe, ali se neka stvar nikada nije nametala dok se kroz borbu ne bi iskristalizirala. Uvođenje zdravstvenog odgoja je ključno pitanje, ništa ne može biti važnije od odgoja djece - rekla je J. Reisman.

Ministar Željko Jovanović, koji također danas boravi u Splitu nije htio komentirati njezine riječi.

Župan Ante Sanader rekao je kako je bitno čuti i drugačije mišljenje i naglsio kako se njegovo je stajalište slično kao ono koje propagira gospođa Reisman.

>>Stream sučeljavanja dr. Reisman i dr Štulhofera potukao sve rekorde

>>\'Imala sam problema u Hrvatskoj zbog arogantnih pametnjakovića\'

Komentara 49

Avatar Idler 3
Idler 3
14:36 04.02.2013.

Ma ni to nikakva diktatura, to vam se pri nam zove "tekovine revolucije" >;-))))

Avatar pupoljak
pupoljak
14:38 04.02.2013.

Kad će ova otić doma?? Došla je u našu zemlju sve na džabaluk i još nas vrijeđa gdje god stigne, ne birajući sredstva.

PA
parni
20:32 04.02.2013.

Mrs.Reisman je potpuno u pravu kada kaze da je nacin na koji su "kukurikavci" uveli njihovu verziju zdrastvenog odgoja "autoritarna diktatura" karakteristicna za totalitarne rezime. SDP i njihovi koalicijski partneri nisu pokazali nikakvu sposobnost vladanja, vec samo ideoloskog komunjarenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije