Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reisman i Tate prozivaju:
Povratak na članak

'Ideolog seksualne revolucije zločinac je poput Mengelea'


Kinsey je tražio od pedofila da bilježe svoja iskustva, tvrdi Timothy Tate

Komentari 28

KL
klasika
18:27 27.05.2014.

vidi se na čijoj su strani urednici portala VL kad su i jučerašnji i današnji napis o Judith Reisman brže bolje maknuli s naslovnice. I zašto novinar, koji inače ima dobre komentare, nije naveo da je Kinsey Institut dobio savjetnički status u "Ekonomskom i socijalnom vijeću UN-a"? Neka netko hrabar navede, tko je u UN-u kriv za takvu sramotnu odluku!!!

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
21:13 27.05.2014.

Eu stranke izbacuju zagovornike pedofilije vec prako godinu dana , zasto se kod nas šuti ?

VL
RE
reborn
08:20 28.05.2014.

Tražiti od poremećenih i osuđenih pedofila da nastave zlostavljati djecu, te da o tome vode dnevnik - a onda takvo nastrano ponašanje prikazati kao objektivni i nepristrani znanstveni rad - eto, takav "znanstvenik" je bio Kinsey.

VL
ST
sttipe
18:02 27.05.2014.

meni ovo smrdi na bjeg s psihijatrije... di su sad ovi šta zagovaraju toleranciju trošenja ogromnih novaca za šetnje ljudi s rodnim poremećajem?

VL
RE
reborn
08:16 28.05.2014.

"Kinsey je tražio od pedofila da bilježe svoja iskustva" - to je činjenica jasno dokumentirana u Kinseyevim radovima te je ujedno i temelj kako je Kinsey došao do svojih "vjerodostojnih i reprezentativnih" podataka, a ne tvrdnja g. Tate-a. VL - podnaslov vam je pogrešan. G. Tate samo podsjeća na ono od čega okrećete glavu.

VL
LU
lukabulic
11:22 28.05.2014.

blokada direktno sa pantovčaka neda se kopirati ispis --ovo je komunistička revolucija i protivg hrvatske i dijece svijeta ovo je rasizamk nad hrvatskom nacijom ovome nije ravan ni broz ni staljin ovo je jednostavno nazovi novo liberanmokomunističko zlo-

VL
LU
lukabulic
11:28 28.05.2014.

dijete žensko cijeli noć škakljati ili češkati i brojiti orgasme u minuti odnosno izbijegavanje izmicanje diteta od zločinački ruku prisile i dosađivanja kinskey to tumači kao orgasm ---dali je taj istraživač normalan ne ne mislim kao na učnik jer tona učnik jer to nije već najobičniji pedofil psiho -

VL
Avatar Plantago
Plantago
09:53 28.05.2014.

Kinseyev rad je bitan iz jednog sasvim drugog razloga nego što ovakvi likovi tvrde da žele osporiti (tj. pedofilija). Kinsey i njegovi suradnici svojim radom su otvorili put za razgovor o seksualnosti kao aspektu ljudskog postojanja te time omogućili seksualnu revoluciju koja je došla šezdesetih - odbacivanje podložnosti žena, sankcioniranje spolnog i drugog nasilja u obitelji (koje i danas u mnogim zemljama čini glavninu uzroka ozljeda i smrti žena i djece), seksualna edukacija, sloboda izbora načina života, kontracepcija, pobačaj, planiranje obitelji, predbračne seksualne aktivnosti, različite obiteljske zajednice - jednoroditeljske, nevjenčane, istospolne; različiti načini začeća i trudnoće... sve ono što se danas smatra više ili manje normalnim i samo po sebi razumljivim, a što konzervativni krugovi osporavaju, najčešće sa stanovišta "prirodnog zakona", a u produžetku i kroz kvaziznanstvene istupe koji polaze od zadanih premisa, a onda činjenice iskrivljuju u skladu s tim premisama.

VL
DU
Deleted user
09:04 28.05.2014.

Vrijeme je da se na ovo žestoko oglasi Štulhofer dr. Aco, naš najveći živući seksualni prosvjetitelj, jer je svojedobno bio na "specijalizaciji" u Kinseyevu institutu. Ako je Kinseyev posao usporediv s Mengeleovim, onda bi se naš dr. Aco i tee kako trebao zabrinuti za svoju "znanstvenu" reputaciju. A podjednako i Jovanović dr. Željkec, koji se u svom ministrovanju koristio Acinim "ekspertizama". Imam nekako dojam da je naš prosvjetitelj dr. Aco u posljednje vrijeme nestao iz medija. Komu je stao na žulj? Ili me dojam možda vara.

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:35 27.05.2014.

Provincijska drzava dovodi pseudoznanstvenike kako bi ovi prodavali maglu.

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
18:59 27.05.2014.

uostalom: za kakav se to spolni odgoj zalaže Reisman, koliko sam shvatila, negira potrebu spolnog odgoja djece i protivi mu se jer navodno seksualizira djecu. a ja mislim: kad bi djeca znala što trebaju u određenoj dobi znati-bilo bi mnogoo manje seksualnog nasilja među djecom i nad djecom jer bi djeca naučila što ne trebaju tolerirati.

VL
Avatar ilikebacon
ilikebacon
21:23 27.05.2014.

Opet ovi nadri-psihololozi i samoprozvani doktori...... Kada su ovakvi "biseri" ugledne i pozeljne osobe u Hrvatskoj sto to govori o stanju inteligencije prosjecnog Hrvatskog gradanina.... To je ista ekipa koja ima teorije o "neurotoksinima" koji truju mozak kada se razmislja ili upusta u seksualne odnose..... ili jedna od najjaci hteorija, da su Zidovski homoeseksualci stvorili nacisticku stranku i pokrenuli drugi svjetski rat iz osvete prema netoleranciji.... Judit i ekipa su u istoj ravni sa onima koji vjeruju da je zemlja suplja i da njom vladaju gusteroliki vanzemaljci koji jedu ljude..... Za sve te njene tvrdnje ne postoji ni jedan jedini materijalni dokaz kao sto su svi ti silni sudski postupci dokazali... mada, sigruno je za to kriv homoseksualni i pedofilski lobi u suradnji sa zidovima - vanzemaljcima....... nivo inteligencije pomnozen sa samim sobom a da pri tome ne daje dvoznamenkasti broj odgovara nivou inteligencije prosjecnog slusatelja Reisman i ekipe....

VL
Avatar velika jabuka
velika jabuka
18:36 27.05.2014.

svatko živ, koji se ikad zainteresirao, zna da su Kinsey Reports zasnovani na analizi običnog ali opsežnog anketnog istraživanja-svaki ispitanik je sam birao koliko će biti iskren, koliko muljati ili maštati. nije bilo izravnog kontakta istraživača i anketiranih-osim što su se neki (aktivni ili umišljeni) pedofili dodatno raspisali i pisali 'romane' kojima K. nije trebao dati značaj jer su tobože opisivali seksualni potencijal trećih osoba koje nisu anketirane (djeca) i zato su znanstveno nerelevantne (osim što nam daju uvid u seksualnu 'filozofiju' pedofila koja tim istim pedofilima nije nimalo pomogla u smislu društvene i zakonske prihvaćenosti). Reisman zapravo optužuje Kinsey-a za zločin jer se usudio napraviti anketu i objaviti rezultate!? Umjesto da kritizira, kao ostali znanstveni svijet, njegovu metodologiju.

VL
ST
Stipeprof
17:58 27.05.2014.

Dakle, njoj je isto kad netko doživi orgazam i kad bude ugušen u plinskom komori!?! I ona je vaš ideolog?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.