Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan slučaj u Srbiji

I to je moguće: Diplomirao kineziologiju u 88. godini

Diplome
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
26.05.2019.
u 00:15

Milan Beli Bosiljčić je upisao fakultet prije gotovo 70 godina, a od diplome ga je dijelio samo diplomski rad

Osamdesetosmogodišnji Milan Beli Bosiljčić, istaknuti jugoslavenski koreograf i vječiti student diplomirao je na beogradskom kineziološkom fakultetu, prenose u subotu beogradski mediji.

Bosiljčić je upisao fakultet prije gotovo 70 godina, a od diplome ga je dijelio samo diplomski rad. U tome ga je spriječila karijera istaknutog koreografa koji je obišao cijeli svijet, a u mirovinu je otišao kao glumac.

"Ja sam osobno bio vrlo siguran zato što sam se dugo pripremao i to sam volio, a mislim da su profesori shvatili koliko je meni bilo stalo diplomirati jer nekako čovjek u ovim godinama sve voli završiti", objasnio je za RTS Bosiljčić proces svog diplomiranja.

Dodao je kako je samo profesorica srpskog jezika napravila manje ispravke i provjerila je li sve napisao kako treba, piše Tanjug.

Bosiljčić je diplomirao na temu sokolstva, tjelovježbe razvijene u drugoj polovici 19. stoljeća u slavenskim zemljama.

Komentara 3

Avatar anlaser
anlaser
10:51 26.05.2019.

Već sam mislio da je onaj stari što Penezićima psuje mater !

IB
ibiza
01:28 26.05.2019.

koga zanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije