Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN OGLAS

I ovo se prodaje u Zagrebu: Stan od 50 kvadrata za 59.000 eura, ali je – u garaži

stan
Foto: Njuškalo
1/7
26.02.2021.
u 10:26

Neobičan oglas privukao je pažnju mnogih na Njuškalu, a riječ je o stanu koji se nalazi u javnoj garaži

Nudi se novouređeni i potpuno namješten trosoban stan od 50 metara četvornih u Donjoj Dubravi za 59.000 eura. Na prvu se čini kao dobra prilika za one koji trenutačno traže stan u Zagrebu gdje su cijene, kao i u većini hrvatskih gradova, otišle u nebo.

Međutim, ovo nije bilo kakav stan. Riječ je o stanu koji se nalazi u javnoj garaži u Ulici hrvatskog proljeća 36.

Oglas je osvanuo na Njuškalu, a vlasnik navodi kako se ''u papirima'' vodi kao poslovni prostor, međutim prenamijenjen je u stan s tri manje sobe, dnevnim boravkom s kuhinjom, kupaonicom i WC-om.

"Stan je zaseban i odvojen prostor, nalazi se između dvije zgrade. Ima svoje brojilo struje i brojilo vode. Moguća zamjena za kuću u podsljemenskoj zoni (Gračani, Markuševec, Vidovec, Šestine, Mlinovi...)", navodi se u oglasu i dodaje:

"Samo gotovina ili zamjena za zemljište Zagreb Gračani ili nekretnina otok Brač (Supetar, Mirca, Sutivan, Splitska, Postira, Bol)! Moguće je koristiti kao ured, poslovni prostor ili stambeni, prostor je višenamjenski."

Foto: Njuškalo/UESyndication/PIXSELL

Vlasnik sugerira kako je stan idealan kao poslovna investicija jer je uređen za najam studentima.

"Tri sobe, 1500 kn po sobi najam (ukupno 4500 kn mjesečno)", navodi.

Vlasnik je zaboravio navesti da se stan nalazi u garaži iako je to potkrijepio brojnim fotografijama, a mogao je i upozoriti one koji bi ga kupili da pripaze kada izlaze iz njega da ih nešto ne pogazi.

Mnogi se također pitaju i je li ovo uopće legalno.

Ključne riječi

Komentara 40

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:41 26.02.2021.

To je sramota. Svaka šupa, rupa, kućica za pse se preuređuje i prodaje pod "stan", a sve zbog tih vrtoglavih cijena kvadrata. Kako uopće ti ljudi imaju srama to raditi? Pohlepnost! Sramotno!

UM
Umjereni
11:43 26.02.2021.

U svakoj normalnoj državi na ovakvu vijest bi isnpekcija trenutno izašla na teren. A ovaj biser koji traži isključivo "gotovinu" je prespavako dva, tri desetljeća i misli da se danas stan ili bilo što veće može legalno kupiti s novcem koji se donese u lidlovoj vrećici. A da vidim i tog bisera koji bi mu u ruke dao vrećicu gotovine samo tako...

Avatar Barba
Barba
15:16 26.02.2021.

Daš desni žmigavac i uletiš u predsoblje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije