Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ 'ŠKRINJA'

HRT pokrenuo ovrhu nad imovinom Smiljane Srnec: Dužna je pretplatu za 6 mjeseci

Smiljana Srnec
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
1/9
02.03.2020.
u 11:24

Smiljana Srnec dužna je HRT-u pretplatu za prijamnik u kući u Novoj ulici u Palovcu za razdoblje od siječnja do lipnja 2019., ukupno 480 kuna. Troškovi ovšnog postupka iznose 300 kuna.

Hrvatska radiotelevizija podnijela je ovršni prijedlog protiv Smiljane Srnec, najpoznatije optuženice u Hrvatskoj, kojoj se na Županijskom sudu u Varaždinu sudi za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo nakon 19 godina pronađeno u zamrzivaču u kući u Palovcu u veljači prošle godine.

Smiljana Srnec dužna je HRT-u pretplatu za prijamnik u kući u Novoj ulici u Palovcu za razdoblje od siječnja do lipnja 2019., ukupno 480 kuna. Troškovi ovšnog postupka iznose 300 kuna.

inače, Smiljana Srnec čeka nastavak suđenja za ubojstvo. Njezin je odvjetnik uložio žalbu Vrhovnom sudu na rješenje Županijskog suda vezano uz zakonitost dokaza tijekom pretresa i očevida na dan pronalaska tijela u zamrzivaču. Kad Vrhovni sud donese odluku, S. Srnec će početi iznositi obranu, no još se ne zna hoće li i ona svjedočiti ili će sve prepustiti svom odvjetniku. 

Ključne riječi

Komentara 7

MI
mica1111
16:39 02.03.2020.

Dakle evo hrvatskog novinarstva!!!!!!!!!!!!!!!! Ženu stavljaju na stup srama za 480.00 kn.I još lažu da se vrši ovrha na njezinoj imovini.Za takv eiznose ne vrši se ovrha na imovini!

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
15:43 02.03.2020.

Da li vi mislite da žena nema većih problema nego što je vaša HRT pretplata?

BR
briselko
00:01 03.03.2020.

Kakav je program na HRT-u, čudi me da nema više takvih kao Smiljana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije