Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hotel Art **** - Mjesto za odmor ili poslovni boravak u Slavonskom Brodu

Hotel Art ****  u Slavonskom Brodu
Foto: Promo
31.08.2018.
u 13:41

U centru Slavonskog Broda se nalazi Hotel Art ****

Naše moderno i funkcionalno opremljene sobe zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih gostiju.
Bilo da Vam je potreban odmor na proputovanju, ili je Vaša posjeta poslovne prirode ili ste pak došli uživati u blagodatima turističke ponude našeg kraja, potrudit ćemo se da Vaš boravak u hotelu bude jedinstven.

Čekaju Vas zanimljivi hotelski sadržaji, ugodan ambijent, ljubazno osoblje i prije svega gostoljubivost.

Hotel raspolaže sa 4 jednokrevetne, 24 dvokrevetne sobe, 4 studio apartmana i 5 luksuzna apartmana. Sve smještajne jedinice imaju mogućnost dodatnog ležaja. Sobe su opremljene modernom tehnologijom i besplatnim internetom za goste.

Foto: Promo

Foto: Promo

Wellness centar hotela svojim sadržajima ugodit će svim Vašim osjetilima.

Relaksirajuće boje, ugodni mirisi, zvuk vode, opuštajuća glazba, slasni wellness zalogaji. Priuštite si trenutke odmora, okrijepe, meditacije, opuštanja i njege te na taj način čuvajte svoje zdravlje, i obnovite svoju energiju. Iz mnoštva paketa koje smo pripremili , izaberite onaj koji će najbolje uskladiti Vašu dušu i tijelo, a ako ste neodlučni mi smo tu da Vam pomognemo izabrati.

U prostoru wellness centra nalaze se

  • BAZEN (hidromasažni sa slapovima)
  • SAUNA
  • RELAX ZONA ( prostor za odmor i okrijepu)
  • PROSTOR ZA MASAŽU

Foto: Promo

Foto: Promo

U našoj gastro ponudi posebno mjesto zauzimaju a la carte restoran Zrinski u prizemlju hotela koji Vam nudi slavonske delicije, te autohtona i internacionalna jela pripremljena po domaćim receptima, te Vidikovac (krovna terasa), koji je zbog svoje jedinstvenosti postao znak prepoznatljivosti hotela. Smješten je na krovu odakle se pruža pogled na čitav grad i okolicu, te tu možete organizirati privatne ili poslovne proslave.

Foto: Promo

Foto: Promo

Neizostavni dio naše gastro ponude svakako je i bogat izbor kvalitetnih domaćih i stranih vina. Sve Vaše nedoumice oko izbora hrane ili pića s lakoćom će otkloniti naše ljubazno osoblje uz čiju preporuku ne možete pogriješiti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Moderan i multifunkcionalan prostor, odvojen od ostalih hotelskih sadržaja i gostiju idealno je mjesto za održavanje svih vrsta seminara, konferencija, radionica i ostalih poslovnih događanja.

Kongresni centar čini dvorana, pomoćne prostorije, te tri smještajne jedinice namijenjene boravku predavača, prezentatora, voditelja seminara i sl.
U prostorima ispred dvorane moguće je poslužiti coffee breakwelcome drink ili po potrebi hladno-topli buffet što u potpunosti zaokružuje ponudu kongresnog centra

Foto: Promo

Hotel ART ****

Nikole Zrinskog 44 
35000 Slavonski Brod 
Služba prodaje i rezervacija:
 telefon: 035/638-950
 fax: 035/638-951
 e-mail: info@art-hotel.hr

www.art-hotel.hr

https://www.facebook.com/hotel.art.1

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije