Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maritime nocturno

Hitlerova slika na aukciji prodana za 32 tisuće eura

maritime nocturno,adolf hitler
AFP/PIXSELL
30.01.2012.
u 18:27

Na prodaju ju je stavila slovačka aukcijska kuća Darte do koje je slika došla iz ruku obitelji neimenovanog slikara.

Slika Maritime Nocturno, koju je 1913. naslikao Adolf Hitler, prodana je na aukciji za 32.000 eura. Na prodaju ju je stavila slovačka aukcijska kuća Darte do koje je slika došla iz ruku obitelji neimenovanog slikara koji je upoznao Hitlera još prije njegova političkog uspona.

Početna cijena iznosila joj je 10.000 eura. Hitlerova slika prikazuje odsjaj mjesečine na morskoj pučini. Aukcija je bila organizirana samo za odabrane (VIP) kupce.

Ključne riječi

Komentara 6

PA
padobranacn
22:30 30.01.2012.

Heh nedo bog da je kupio neki Hrvat, odmah bi zavrsio u zatvoru zbog fasizma..

OB
-obrisani-
22:43 30.01.2012.

U hrvatskim medijima, narocito na htv-u svaki tjedan postoji jedna emisija ili prilog o adolfu hitleru. cini se da i VL nastavlja sa tom \"dobrom\" tradicijom.....)))) ocigledno kod nas ima obozavatelja lika i djela doticnog bolesnika na prominentnim polozajima, zar ne?!!!...)))

DR
drznedaj
23:00 30.01.2012.

NEznam jel imas priliku gledat britanske porgrame, npr. Sky UK. Pogledaj tamo Histor ili MIlitary. Il na jednom il n a drugom ces nac u svako vrijeme nesto o Hitleru. JEl se i tamo nastavlja neka \"dobra\" tradicija ili si skuzio da si ispao malo glup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije