Postaje humanitarka

Hillary Clinton nakon kraja prvog mandata zauvijek odlazi iz politike

Hillary
AFP
04.12.2010.
u 18:36

- Kada okončam mandata, želim raditi na tome da drugim ljudima poboljšam kvalitetu života i da im pomognem. Najvjerojatnije ću se vratiti odvjetničkom poslu, ali u humanitarne svrhe.

Američka država tajnica Hillary Clinton kazala je da se nakon isteka mandata u State Departmentu više neće baviti politikom niti će se na sljedećim izborima kandidirati za predsjednicu ili potpredsjednicu. Iako postoje neka nagađanja da bi početkom iduće godine, nakon što Robert Gates ode u najavljenu mirovinu, mogla preuzeti Pentagon, ona tvrdi da će mjesto državne tajnice biti njena posljednje funkcija u administraciji.

- Kada okončam mandata, želim raditi na tome da drugim ljudima poboljšam kvalitetu života i da im pomognem. Najvjerojatnije ću se vratiti odvjetničkom poslu, ali u humanitarne svrhe. Bavit ću se ponajprije pomaganjem ženama i djeci diljem svijeta - kazala je Hillary Clinton, očito razočarana visokom politikom.

Pridružit će se svome suprugu Billu koji vodi Clintonovu fundaciju nakon što je otišao iz Bijele kuće.

Komentara 28

PP
pp
23:01 04.12.2010.

sumnjam da će iko plakat za njom...pogotovo ako ode u paketu i Obama...a onda može doć i kod nas pa u Dubrovniku 2012. glumit hrabricu i izbjegavat snajpersku paljbu po Stradunu :)

UK
Ugo Kajvez
18:40 04.12.2010.

So what !? ............

JA
jankoprekobrda
13:21 05.12.2010.

She a biggest bitch in politik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije