Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAO I GOVOR

HDZ-ovac bio uvjeren u pobjedu, a onda uslijedio neočekivani preokret

screenshot/Facebook
22.05.2017.
u 12:14

Prerani pobjednički govor koji je Budalić na Facebooku objavio u 22.13 sati

Kada u 21 sat Državno-izborno povjerenstvo počne objavljivati rezultate glasovanja, mnogi se prerano počinju veseliti. Vjerojatno zanemare činjenicu ili jednostavno ne znaju da nije riječ o potpunim rezultatima već o malom broju prebrojenih biračkih mjesta.

Negdje se dogode velike prednosti pa jedan kandidat može izgubiti i po 10% prednosti kojoj se radovao ranije. Neki se vesele prolasku u drugi krug, a neki pobjedi u prvom krugu. Kako bi bili sigurni u pobjedu, kandidati bi trebali pričekati dok ne pristignu svi rezultati.

1/66

To nije napravio HDZ-ovac Ivan Budalić iz Imotskog koji je odlučio održati pobjednički govor, no na kraju mu je pobjeda u prvom krugu izbjegla ''za dlaku'' budući da je osvojio 49,83% te će se u drugom krugu opet sučeliti s Ivicom Kukavicom, kandidatom grupe birača koji je osvojio 40,88%. Treći je bio Dražan Bilopavlović koji je imao potporu od 7,36%.

Prerani pobjednički govor koji je Budalić na Facebooku objavio u 22.13 sati možete poslušati u priloženoj snimci.

Komentara 12

DO
domicic
12:19 22.05.2017.

Baš mu pristaje prezime. :-)

BI
bijelocrveni
12:44 22.05.2017.

Hehe, s cim se ljevicari tjese!

Avatar tituš
tituš
13:03 22.05.2017.

Da, ondje se naročito vesele birači lijevice ili bolje reći komunista, ondje nisu pokvarili dugogodišnji prosjek, koji se kreće između 0 i 1% što ih čini jako sretnima. Čak niti biologija još nije učinila svoje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije