Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CYBER PROVOKACIJE

HDZ na Twitteru ismijava Beljaka: 'Zaključajte aute!' Maja Sever i HSS im odgovorili

Krešo Beljak
Foto: Borna Filić/PIXSELL
06.12.2018.
u 17:18

Pogledajte cijelu Twitter svađu i koliko je HDZ dužan HSS-u zbog “Karamarko - Hrg sporazuma” iz 2015.

Nakon jučerašnjeg burnog prekida sjednice sabora, na kojoj je oporba okružila govornicu zbog prebrzo raspravljenog rasporeda zakona, danas je sabornica bila još praznija.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je kao razlog nedolaska naveo "revolucionarne metode" usmjerene HDZ-u. 

- Predložio sam da se revolucionarnim metodama počne mijenjati društvo, to vam je razlog zašto nas nije bilo u Saboru. - izjavio je za N1 te dodao - Moramo provesti, pod navodnike, revoluciju kako bi maknuli HDZ s vlasti, to nam je cilj.-  

Međutim, HDZ-ovci su brzo odgovorili i to preko društvene mreže. Na Twitter su, ismijavajući Beljaka, objavili sljedeće:

"@KBeljak pozvao na revoluciju! Pozivamo građane da dobro zaključaju svoje automobile!"

Na ovu direktnu provokaciju dobili su i oštre odgovore, od kojih je i jedan bio komentar novinarke Maje Sever.

- Jedno od pravila digitalnog marketinga trebalo bi biti - udahni, broji do 10 i onda piši. Pa još jednom pogledaj i provjeri. Dakle, @HDZ001 baš vi pozivate? Baš vi?- odgovorila je HDZ-u Sever.  

Bilo je i drugih komentara, od kojih je većina također imala negativnu konotaciju. 

- Od koga je komentar nije čudno, ali što je previše, previše je! Dokle ovako @AndrejPlenkovic zar zaista ne postoji bolji oblik komunikacije prema neistomišljenicima?- rekao je jedan tviteraš, dok su neki isticali pozadinu HDZ-a te zašto je to smiješno pročitati upravo od strane te stranke. 

- Zakljucali bi aute da nam ih vi iz @HDZ001 niste ukrali. Ovako nemamo sta zakljucati, a ni kupiti novi jer ste nam i place ukrali.- 

I iz samog HSS-a su odgovorili HDZ-u, uzvrativši im istom silom, ali malo kreativnije.

- Zahvalni smo što HDZ radi reklamu predsjedniku Beljaku s obzirom na to da su nam i dalje dužni 700 tisuća kuna. Budući da je poznato da HDZ voli tuđi novac i ovakvu reklamu smo spremni prihvatiti kao refundaciju manjeg dijela tog iznosa. Hvala, Uprava. #politikahr- bio je također provokativan odgovor HSS-a. 

Na to je HDZ odgovorio: "Hvala na interesu, jeste li nabavili montirače i odvijače za revoluciju?", dok im je jedan tviteraš postavio pitanje: "Zašto ne pobijate da ste dužni i tražite javnu ispriku zbog lažnih optužbi?". 

Umjesto HDZ-a, odgovor im daje HSS.

Sve je ovo bilo previše za digitalni tim HDZ-a pa su se odjavili s kratkom porukom i posebno izrađenom slikom za ovu zanimljivu internet "raspravu".

Pogledajte video: Saborska sjednica naglo prekinuta, oporba okružila govornicu

Ključne riječi

Komentara 178

MI
Milas
17:32 06.12.2018.

Maja Sever, draga, nabrojah do 10 i velim da uopce nemas smisla za humor. Uostalom, novinarka koja je u sluzbi samo jedne politike vrlo je bijedan primjerak svoje profesije.

CV
cvikcange
17:18 06.12.2018.

Sever Majo,primjetno (na istom tim Twitteru) hvališ kćer i posao joj u Booksi. Ulicu dalje od svog doma. Je li ista ta Booksa predala zahtjev i natječaj potrebe za djelatnikom?

AB
abendblatt
17:22 06.12.2018.

Ovo kaj Maja Sever,preporuca drugima,vrijedi u prvom redu za nju samu,a oni koji napadaju HDZ,nek se upitaju jeli Buljevo ponasanje i ponasanje oporbe nacin izrazavanja nezadovoljstva prema ne istomisljenicima? Rusiti Vladu je Anarhija i kaos koji zagovara Beljak i oporba da bi se dokopali vlasti ali njih nece nitko normalan birati pa nece nikad niti biti vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije