Naslovnica Vijesti Hrvatska

HDZ na Twitteru ismijava Beljaka: 'Zaključajte aute!' Maja Sever i HSS im odgovorili

Pogledajte cijelu Twitter svađu i koliko je HDZ dužan HSS-u zbog “Karamarko - Hrg sporazuma” iz 2015.
06. prosinca 2018. u 17:18 180 komentara 31223 prikaza
Krešo Beljak
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Nakon jučerašnjeg burnog prekida sjednice sabora, na kojoj je oporba okružila govornicu zbog prebrzo raspravljenog rasporeda zakona, danas je sabornica bila još praznija.

Sabor Sjednica naglo prekinuta VIDEO Oporba okružila govornicu: 'Neka nas sve straža nosi!'

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je kao razlog nedolaska naveo "revolucionarne metode" usmjerene HDZ-u. 

- Predložio sam da se revolucionarnim metodama počne mijenjati društvo, to vam je razlog zašto nas nije bilo u Saboru. - izjavio je za N1 te dodao - Moramo provesti, pod navodnike, revoluciju kako bi maknuli HDZ s vlasti, to nam je cilj.-  

Amsterdamska koalicija Rasprava u Saboru Amsterdamska koalicija neće podržati mirovinsku reformu

Međutim, HDZ-ovci su brzo odgovorili i to preko društvene mreže. Na Twitter su, ismijavajući Beljaka, objavili sljedeće:

"@KBeljak pozvao na revoluciju! Pozivamo građane da dobro zaključaju svoje automobile!"

Na ovu direktnu provokaciju dobili su i oštre odgovore, od kojih je i jedan bio komentar novinarke Maje Sever.

- Jedno od pravila digitalnog marketinga trebalo bi biti - udahni, broji do 10 i onda piši. Pa još jednom pogledaj i provjeri. Dakle, @HDZ001 baš vi pozivate? Baš vi?- odgovorila je HDZ-u Sever.  

Bilo je i drugih komentara, od kojih je većina također imala negativnu konotaciju. 

Ilustracija Priveden HDZ-ovac davio SDP-ovca: 'U šoku sam, susjedi smo i vjenčani kumovi'

- Od koga je komentar nije čudno, ali što je previše, previše je! Dokle ovako @AndrejPlenkovic zar zaista ne postoji bolji oblik komunikacije prema neistomišljenicima?- rekao je jedan tviteraš, dok su neki isticali pozadinu HDZ-a te zašto je to smiješno pročitati upravo od strane te stranke. 

- Zakljucali bi aute da nam ih vi iz @HDZ001 niste ukrali. Ovako nemamo sta zakljucati, a ni kupiti novi jer ste nam i place ukrali.- 

I iz samog HSS-a su odgovorili HDZ-u, uzvrativši im istom silom, ali malo kreativnije.

- Zahvalni smo što HDZ radi reklamu predsjedniku Beljaku s obzirom na to da su nam i dalje dužni 700 tisuća kuna. Budući da je poznato da HDZ voli tuđi novac i ovakvu reklamu smo spremni prihvatiti kao refundaciju manjeg dijela tog iznosa. Hvala, Uprava. #politikahr- bio je također provokativan odgovor HSS-a. 

Na to je HDZ odgovorio: "Hvala na interesu, jeste li nabavili montirače i odvijače za revoluciju?", dok im je jedan tviteraš postavio pitanje: "Zašto ne pobijate da ste dužni i tražite javnu ispriku zbog lažnih optužbi?". 

Umjesto HDZ-a, odgovor im daje HSS.

Sve je ovo bilo previše za digitalni tim HDZ-a pa su se odjavili s kratkom porukom i posebno izrađenom slikom za ovu zanimljivu internet "raspravu".

Pogledajte video: Saborska sjednica naglo prekinuta, oporba okružila govornicu

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

  • Milas:

    Maja Sever, draga, nabrojah do 10 i velim da uopce nemas smisla za humor. Uostalom, novinarka koja je u sluzbi samo jedne politike vrlo je bijedan primjerak svoje profesije.

  • cvikcange:

    Sever Majo,primjetno (na istom tim Twitteru) hvališ kćer i posao joj u Booksi. Ulicu dalje od svog doma. Je li ista ta Booksa predala zahtjev i natječaj potrebe za djelatnikom?

  • abendblatt:

    Ovo kaj Maja Sever,preporuca drugima,vrijedi u prvom redu za nju samu,a oni koji napadaju HDZ,nek se upitaju jeli Buljevo ponasanje i ponasanje oporbe nacin izrazavanja nezadovoljstva prema ne istomisljenicima? Rusiti Vladu je Anarhija i kaos koji zagovara Beljak i oporba ... prikaži još! da bi se dokopali vlasti ali njih nece nitko normalan birati pa nece nikad niti biti vlast.