Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otežan promet

Vatrogasci obuzdali požar, izgorio restoran na poznatoj plaži kod Rijeke

Požar u Medveji
Foto: Snimila čitateljica
1/9
28.06.2019.
u 11:20

Oko 11 sati požar je ugašen. Vatrogasci ostaju ondje do kasnih poslijepodnevnih sati.

Na plaži u Medveji pokraj Lovrana u jutarnjim satima izbio je požar na pomoćnom objektu uz restoran Špajza, javlja Novi list.

U gašenju požara sudjeluju tri vatrogasna vozila te ukupno sedam vatrogasaca iz Javne vatrogasne postaje Opatija i DVD Lovran.

 

– Oko 11 sati požar je ugašen. Vatrogasci ostaju na licu mjesta do kasnih poslijepodnevnih sati. Imamo izdimljavanja na nekim dijelovima i moramo osigurati mjesto događaja kako bi policija mogla napraviti očevid – kazao je zapovjednik JVP Opatija Gordan Filinić za Dnevnik.

Požar u Medveji
1/9

Na državnoj cesti Opatija – Mošćenička Draga (DC 66) u Medveji vozi se naizmjence jednim trakom te se stvaraju gužve. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dumen
Dumen
12:53 28.06.2019.

osiguranje će nadoknaditi štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije