Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK NEPOZNAT

Niz požara u Istri: Nastala veća materijalna šteta

vatrogasci
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/2
24.06.2019.
u 13:08

Vikend je bio obilježen požarima u Istri, a razlozi požara još nisu poznati.

U petak i subotu dogodila su se dva požara, od kojih je jedan u Puli, a drugi u Kremenju na području Buja.

Požar u Puli dogodio se u subotu gdje se zapalio gornji kat kuće, a zatim se proširio i na krovište. Policija je već obavila jedan dio očevida, ali nisu još utvrdili uzrok požara. Danas nastavljaju očevid u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''. Šteta još nije procijenjena, a vlasnici su 39, 42 i 45 godina starosti, javlja 24 sata.

Drugi požar na području Istre dogodio se petak u mjestu Kremenje na području Buja. U tom je požaru u potpunosti izgorjela baraka. Policija je utvrdila kako je plamen bio nepoznatog porijekla, a šteta je procijenjena na više desetaka tisuća kuna. Vlasnik (43) je u toj baraci držao građevinski materijal i alat.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije