Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI TAJNIK MOSTA

Grmoja: Beljak laže po nalogu Andreja Plenkovića

11.05.2020.
u 12:35

Dodaje kako ih se konstantno pokušava uništiti pa i lažima vezanima za pregovore s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja demantirao je izjavu šefa HSS-a Kreše Beljaka koji je za Večernji list kazao kako je, u dogovoru sa šefom SDP-a Davorom Bernardićem, nudio i Mostu da se priključi njihovoj RESTART koaliciji.

Grmoja kaže da je obična laž da im je Beljak išta takvo nudio i takvu izjavu vidi kao nastavak specijalnog rata koji se, kaže, protiv Mosta vodi zadnjih tjedan dana običnim dezinformacijama.

– Ako je Krešo Beljak tako nešto rekao, onda laže i to radi po nalogu šefa HDZ-a Andreja Plenkovića kojemu je HSS već dao svojedobno svojih pet potpisa kad je trebalo. Beljak sada takvim istupima ruši i svoju novu koaliciju u koju je ušao. Most nikada ne bi išao na izbore ni sa SDP-om ni s HDZ-om i to svi znaju – kaže Grmoja.

Dodaje kako ih se konstantno pokušava uništiti pa i lažima vezanima za pregovore s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.

– Ništa od toga što se objavljuje nije istina. Pregovori i dalje traju, ništa nije propalo – poručio je Grmoja. 

Komentara 40

Avatar Primarius
Primarius
14:10 11.05.2020.

Lažeš ko Beljak...nova mjerna jedinica 1 Beljak

KL
klamerko
12:52 11.05.2020.

Dragi Grmoja, slažem se, ali specijalni rat se tek pokrenuo i snaga mu je 1 od 10 mogućih razina (10 je najjača, 1 najslabija). Čekaj ti kada vidiš pravu snagu specijalnog rata dezinformacijama u poodmakloj fazi koju ljevičarski mediji vode uz upute iz Londona, tada će biti razina barem 6 (od 10), a ne 1. E, a onda bojim se da niti nećeš imati čak niti priliku reći ovo što si sada rekao jer ti mediji neće niti dati priliku da išta kažeš. Ako hoće, to će biti tek nakon što Vam štetu već nanesu, ali onda Vas više nitko neće niti uzeti za ozbiljno. Pa poznajem ja jako dobro te razine specijalnog medijskog rata 1-10. Ovo je tek početak. Želim ti puno uspjeha. I želim da Domovinski pokret uspije!

IP
ISKRENI_PARTIZAN
13:06 11.05.2020.

Beljku nije mjesto u Hrvatskoj politici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije