Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratko se oglasio

Bernardić o Beljakovoj izjavi da je nudio koaliciju Mostu: Laž

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.05.2020.
u 10:49

Predložio sam to i Nikoli Grmoji i Boži Petrovu, ali to je s podsmjehom odbačeno, što je jasno jer je riječ o neostvarenim HDZ-ovcima, rekao je za Večernji list Krešo Beljak (HSS)

Iako je Krešo Beljak za Večernji list otkrio kako je u dogovoru sa šefom SDP-a Davorom Bernardićem Mostu predložio da se priključe njihovoj koaliciji RESTART i udruže protiv HDZ-a, Bernardić je danas to demantirao.

Na Facebooku je uz naslovnicu Večernjeg lista na kojoj je naslov 'Beljak: SDP je nudio koaliciju i Mostu', objavio 'LAŽ'.

Šef HSS-a je, podsjetimo, rekao kako je po uzoru na Mačekovo okupljanje cjelokupne opozicije na izborima 1938., od krajnje ljevice do krajnje desnice protiv vladajućih, prije mjesec dana u dogovoru s Bernardićem ispitivao mogućnost okupljanja svih ideološki raznorodnih stranaka kojima je zajednički nazivnik da su protiv HDZ-a, uključujući i Most.

– Predložio sam to i Nikoli Grmoji i Boži Petrovu, ali to je s podsmjehom odbačeno, što je jasno jer je riječ o neostvarenim HDZ-ovcima – otkrio je Beljak zaključujući da mostovci “nikad nisu ni pomišljali na bilo koju drugu priču osim HDZ-a”.

VIDEO Bernardić: Hrvatska ne smije biti talac pozdrava 'Za dom spremni'

Ključne riječi

Komentara 14

IS
istinapakadbude
11:08 11.05.2020.

Tko laže taj i krade :)

SI
sisavac
11:22 11.05.2020.

nek to onda beljak demantira, ako bero veli da laže! nego, očito su uskoro izbori. i nisam siguran da je sdp-u pametno koalirati sa beljakom (ne hss-om, jer hss-a više nema, ima samo beljak koji je politički živ zbog zokijevog milodara, par mandata). vjerojatno bi jednako prošli bez njega, a i ostala bi im 3 mandata, za svoje članstvo. nek hss ide sam testirati kolko vrijedi, ako ima hrabrosti.

AC
accusator
11:17 11.05.2020.

Od sutra novi naziv koalicije: Restart restarta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije