Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umirovljeni general

Gotovina održao govor braniteljima: 'Možemo biti zadovoljni, nezadovoljni, ali nikada destruktivni'

Screenshot
07.03.2021.
u 17:56

Istaknuo je i da ako je netko dao nešto za domovinu, to su branitelji

Mi imamo domovinu. Država može biti I ovakva i onakva. Možemo biti sretni, zadovoljni, nezadovoljni s pravom. Možemo gledati kritički s pravom, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna, nikada destruktivna. Kritika je uvijek dobrodošla za one koji znaju slušati. Ono što je najvažnije je da imamo domovinu - poručio je umirovljeni general Ante Gotovina braniteljima na privatnom okupljanju u Pakoštanima.

Istaknuo je i da ako je netko dao nešto za domovinu, to su branitelji.

- Temelj domovine je Domovinski rat. To zanijekati nitko ne može. Može se truditi koliko hoće, dolaziti od bilo kud i zvati se kako hoće, ne može nikada poništiti ono što je domovina. Zašto? Jer domovina je u našim srcima - nastavio je Gotovina, a onda je svoj govor završio riječima o Bogu.

- Ono što ne smijemo zaboraviti da ništa toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti, od početka, danas i do kraja svijeta. Jedino s njim nikada ne smijemo biti neprijatelji. On se brine o nama i to najbolje osjećamo onda kada smo dolje. Neka nas On čuva i našu domovinu, vaše obitelji i uvijek naše zajedništvo - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 96

DU
Deleted user
18:05 07.03.2021.

Pozdrav Generalu.. pitam da li je ovo država za koju smo se borili

DU
Deleted user
19:16 07.03.2021.

Ante svi smo za te!

VH
volim.hrvatsku65
18:07 07.03.2021.

Veliki covjek !!! Hvala mu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije