Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SKOK CIJENA

Golema potražnja za stanovima u Zagrebu: Tko je lani kupio stan, već je zaradio 18 posto

10.02.2023.
u 20:18

Hrvatska je lani bila pri vrhu po rastu cijena stanova, a slično se događa već i na samom početku ove godine. APN, novac zarađen od iznajmljivanja turističkih apartmana, nema poreza na kapital... Sve to stvara pritisak na tržište nekretnina

Komentara 23

DU
Deleted user
22:51 10.02.2023.

Koga vi lažete. U cijeloj Europi se nekretninski balon ispuhuje već mjesecima, a to uskoro slijedi i u Hrvatskoj. Progugllajte koliko su u zadnjih 6 mjeseci pale cijene nekretnina u Njemačkoj, ili npr. u Češkoj. Zadnja 2-3 mjeseca je ispuhivanje nekretninskog balona u RH tek započelo. Nitko pametan u RH ne kupuje stan iduće 2-3 godine jer cijene idu nadolje i to poprilično. Za 2 godine ćete moći starogradnju u Zagrebu kupiti za 1200 - 1300 eura po kvadratu, više od toga ni ne vrijedi.

DU
Deleted user
23:16 10.02.2023.

Narod po običaju ne kužiništa. Kupuju kad je najskuplje umjesto kad je najjeftinije. Jasno je da će cijene pasti i oni će biti u gubitku jer naša ekonomska situacija zadnje EU zemlje ne opravdava visoke cijene. Čista spekulacija

TU
TutoBruto
22:28 10.02.2023.

Da. Sigurno. To kazu agenti za nekretnine. Pa interes im je ovo govoriti jer im je to posao. Ako pohledate realne informacije sljedi pad. Ne moze Zagreb kostat kao Bec. Baloncina zesca. Tako je bilo I pred 2008. Cijene do neba a onda krah. U cijeloj EU padaju cijene I potraznja a da o USA I Kini ne govorim. I 2008 trebala je kriza usporeno da dodje do nas a kad je dosla trajala je do 2017.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije