Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Braniteljski skup

General Mladen Kruljac otvoreno podržao HDZ-ovu koaliciju

kruljac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
03.11.2015.
u 13:41

Zatražio je da se njihova prava stave tamo gdje im je mjesto i da sve vojno-redarstvene operacije dobiju isti status

Umirovljeni general Mladen Kruljac, bivši zapovjednik Hrvatske kopnene vojske, otvoreno je na okupljanju braniteljskih udruga iz hrvatske i bosanske Posavine u Slavonskom Brodu podržao listu Domoljubne koalicije.

On je rekao kako su branitelji danas građani drugog reda i kako ih se naziva nepismenima i neškolovanima ili pak kriminalcima i ratnim zločincima. Dodao je kako se osobno smatra izdanim jer je završio vojnu akademiju bivše države, prošao pet godina teškog rata i školovao se u Americi, a zauzvrat dobio sramotu i lisice. – Uzeli su mi sve osim dostojanstva. Molim da novom premijeru Karamarku prenesete poruku da zaštiti Slavonce, Posavljake, Hercegovce i Dalmatince, ovu sirotinju. Jesmo siromašni, ali smo ponosni – istaknuo je Kruljac. Dodao je kako su branitelji tijekom rata radili samo ono što im je naređeno.

Zatražio je da se njihova prava stave tamo gdje im je mjesto i da sve vojno-redarstvene operacije dobiju isti status.

>> Kruljac: General Lucić znao je za radove u Sibinju, on mi ih je i zapovjedio

Komentara 16

KO
kolateral77
14:02 03.11.2015.

kad mu visi zatvor

KG
Kings-Gambit
14:07 03.11.2015.

Banda političarska troši milijune na izbore, uhljebe, putovanja... dok narod gladuje, kopa kontenjere, ruše se stropovi po školams....Kada nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost! Svi na a izbore da se jednom zauvijek riješimo bande iz HDZSDP partije i njihovih satelita.

GR
grodar
13:49 03.11.2015.

I ti si mutan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije