Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franjo Lucić:

'Tko je taj Most i Petrov da postavljaju uvjete HDZ-u?'

Franjo Lucić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.06.2016.
u 23:12

S Mostom ne možemo složiti nikakvu Vladu, pokazali su da ne znaju, poručio je Lucić

Franjo Lucić (HDZ) večeras je u Otvorenom na HTV-u istaknuo ministra financija Zdravka Marića kao mogućeg mandatara.

- Mi ga dobro poznajemo, mlad je i perspektivan. Prvi put dolazi iz realnog sektora, on zna koji su problemi - rekao je, dodajući da su i ostali kandidati perspektivni. SDP-ov Arsen Bauk mu je uzvratio da ga pohvale Mariću podsjećaju na pohvale premijeru Tihomiru Oreškoviću prije šest mjeseci.

Lucić je rekao da se HDZ izbora ne boji, ali da ne žele ići na njih, te je napao Božu Petrova i Most.

- Tko je taj Most i Petrov da postavljaju uvjete HDZ-u? Uzeli su nam najvažnija ministarstva - rekao je Lucić, poručujući da Petrov ne može uvjetovati HDZ-u, da dolazi iz male sredine te da se uplašio. S Mostom ne možemo složiti nikakvu Vladu, pokazali su da ne znaju, dodao je.

>> Beljak: Tko ne bi podržao Supermana za premijera? Tolušić: Spreman sam biti novi mandatar

>> Jakovina: Tko ste vi da se vama očitujem, osim neznalica? Lucić: Ja sam institucija

Komentara 84

TI
Tinaiva
23:36 09.06.2016.

Bilo ga je večeras neugodno slušati. Pobogu zar u HDZ-u ne postoji netko tko zna reći suvislo i smisleno rečenicu. Gdje ih nalazite ovakve!? Zar ne vidite koju štetu sami sebi činite? Sa oakvima gubite glatko nove izbore.

JA
jaxjones123
23:35 09.06.2016.

hahahha, al baš tipični kruti tvrdoglavi zatucani desničar. današnji otvoreni je bio nešto najkomičnije ikad. toliku količinu gluposti u tako malo vremena nisam čuo ne znam otkad iskreno.

TO
Tomislav
23:29 09.06.2016.

Eto tako govori velika Hrvatina s dugom 11 mil kn Hrvatskim sumama. Franjo je nepismen covjek, a njegova "velika sredina" ga obozava cak i kad pijan divlja po cestama u svom BMW-u i ostavlja mlade ljude invalidima. Ponosan sam na nas napaceni narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije