Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustila bilice

'Fatalna ujna' nakon 3,5 godine izašla iz pritvora

Slađana Novoselnik
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
31.01.2015.
u 08:25

Slađana se tereti da je nagovorila svog nećaka na ubojstvo svog supruga Domagoja Novoselnika u lipnju 2011. godine.

Slađana Novoselnik (33), fatalna ujna kako su je prozvali mediji, izašla je nakon 3 i pol godine iz pritvora na splitskim Bilicama. Na slobodi će čekati nastavak ponovljenog suđenja za poticanje muževog maloljetnog nećaka da ga ubije, pišu 24sata.

Slađana se tereti da je nagovorila svog nećaka na ubojstvo svog supruga Domagoja Novoselnika u lipnju 2011. godine. Smatra da se da je za zločin bio ključan ljubavni odnos ujne i mladića.

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu na kojem je Novoselnik dobila 22 godine, a nećak 10 godina zatvora. Suđenje se ponavlja.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Slađana Novoselnik: Izgubila sam muža i završila u zatvoru!

>>Fatalna ujna uspjela odgoditi početak suđenja

Komentara 10

GU
guderian
12:52 31.01.2015.

ma vi nista ne razumijete. Jednostavno se tako dogodilo, ne treba kaznjavati ljude zbog nekog omanjeg, nebitnog ubojstva. Treba im dati novu priliku da jos nekog lise zivota i upropaste nekoliko obitelji...mislim, vi svi zivite u 19.st. pa bi htjelii da ljudi odgovaraju za svoja (ne)djela!

Avatar emilsalis
emilsalis
15:40 31.01.2015.

Pedofilija bolest najmilija !!

Avatar __MAX__
__MAX__
08:36 31.01.2015.

Ona 22 godine a nije ubila a necak ubio i dobio 10 godina a da jos nije bio dana u zatvoru. Smijurija od pravosudja i od drzave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije