Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavi trokut

Fatalna ujna uspjela odgoditi početak suđenja

\'virovitica - 060711 - sladjana novoselnik  Snimio: Maja Santosi/Pixsell\'
Maja Šantoši/Pixsell
25.01.2012.
u 18:39

Slađana Novoselnik, koja je okrivljena za ubojstvo svog supruga, zamjera sucu što je nekoć bio tužitelj

Početak suđenja za ubojstvo Domagoja Novoselnika (32), za koje su optuženi njegova supruga Slađana (28) i 17-godišnji nećak, jučer je je na Županijskom sudu u Splitu odgođen.

Slađana Novoselnik, prozvana "fatalna ujna" jer je zavela maloljetnog nećaka i s njim bila u intimnim odnosima, zatražila je izuzeće suca Vlade Živaljića, predsjednika suda Ante Perkušića i zamjenika mu Zorana Matulovića. Sudac Živaljić je, veli, bivši USKOK-ov tužitelj koji ima "izražen refleks za sankcioniranje okrivljenika". Okrivljena misli da je na stav Perkušića i Matulovića utjecalo pisanje medija, koji su je već osudili. Odluku o izuzeću sudaca donijet će Vrhovni sud.

"Fatalna ujna" Slađana Novoselnik mogla bi dobiti do 40 godina zatvora. Optužena je za poticanje na ubojstvo supruga. Njezin maloljetni ljubavnik mogao bi odležati deset godina. Optužen je za teško ubojstvo iz osobito niskih pobuda. Mladić, koji je kod ujaka i ujne došao na ljetovanje, Domagoja Novoselnika ubio je 30. lipnja prošle godine oko 23 sata, u kući u Vrisniku na otoku Hvaru. Ubojstvo je priznao, kao i ljubavnu vezu s "fatalnom ujnom" za koju tvrdi da je počela kad je imao 15 godina. Ujna, pak, kaže da su u intimne odnose stupili prošlog ljeta.

Komentara 8

TO
Toni50
21:47 25.01.2012.

Veliko kalibarske novinarkice i 40 godina se bez srama usude prijetiti mladoj ženi sa njihovim sugestijama ( javnosti ) koja nije bila ni prisutna niti je znala imala pojma što če se dogoditi. Sada bi joj prijetilo 40 godina to to se nisu nikada usudile ni pomisliti a kamoli pisnuti kada je bilo suđenje Glavašu da bi se za 40 ljudi po godinu i vezanju seljotepom prijetilo sa 4o godina ..

TO
Toni50
21:49 25.01.2012.

25.01.2012. u 20:57h dxdy je napisao/la: najbolji bi joj bio sudac koji ce je osloboditi... A zašto ne ??? ako tvoj rođak u drugoj sobi ubije nekoga zašto smatraš da bi ti trebao zaraditi 40 godina ? Objasni !

MO
modovisisajteMaraschino
20:57 25.01.2012.

najbolji bi joj bio sudac koji ce je osloboditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije