Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok usred dana

Eksplodirala pirotehnika u školi. Jedna osoba poginula, više ih ozlijeđeno

eksplozija,Ukrajina
Foto: YouTube screnshot
03.07.2014.
u 19:58

Nesreća se dogodila u Teksasu, a pirotehnika je bila namijenjena za sutrašnji vatromet povodom Dana nezavisnosti

Jedna osoba je poginula i nekoliko ih je ozlijeđeno u eksploziji koja se dogodila u srednjoj školi u Comancheu u središnjem dijelu Teksasa.

Kako javlja Reuters, eksplodirao je kamion u kojem su se nalazila pirotehnička sredstva. Ona su bila namjerena za sutrašnji vatromet koji se trebao održati povodom slavlja Dana nezavisnosti na školskom igralištu. Još nije poznat točan broj ozlijeđenih. Neki izvještaji navode dvije, a drugi četiri osobe.

Nakon nesreće priopćeno je da je sutrašnja proslava američkog nacionalnog blagdana u tom mjestu 120 kilometara jugozapadno od Dallasa odgođena.

>>Najmanje 16 ljudi poginulo je u eksploziji plinovoda u Indiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije