Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKALA DA JOJ GRIZE RUKU

Djevojčicu (9) napao krokodil, potez njezine neustrašive prijateljice iznenadio je sve

Foto: Pixabay/Sarah Johnson
1/2
05.11.2022.
u 17:37

Zahvaljujući neizmjernoj hrabrosti svoje prijateljice, iz bolnice su potvrdili kako je Latoya prošla s lakšim ozljedama na ruci i bedru

Da djeca ne poznaju granice hrabrosti dokazuje i ova priča o neustrašivoj 11-godišnji Rebecci Munkombwei iz Zimbabvea koja je, kako bi spasila svoju 9-godišnju prijateljicu Latoyu Muwani, skočila krokodilu na leđa i 'iskopala' mu oči.

"Mi ostali smo već izašli iz jezera, a Latoya je još ostala kupati se. U jednom trenutku smo samo čuli kako viče da joj nešto grize ruku. S obzirom na to da sam, od nas sedmero, bila najstarija tamo, osjetila sam se dužnom uskočiti i pomoći prijateljici", ispričala je Rebecca za The Sunday Times.

Rebecca je bez promišljanja skočila u vodu i sjela krokodilu na leđa. Ubola ga je u oči i tako je pustio njezinu prijateljicu te su obje uspjele otplivati natrag na obalu. Srećom, krokodil se povukao i nije više nikog napao. Zahvaljujući neizmjernoj hrabrosti svoje prijateljice, iz bolnice su potvrdili kako je Latoya prošla s lakšim ozljedama na ruci i bedru.

Njezine ozljede, ističe Latoyin otac, nisu ozbiljne te će uskoro biti otpuštena iz bolnice. Dodaje kako mu još uvijek nije jasno kako je Rebecca spasila njegovu kćer od krokodila, ali joj je, kaže, beskrajno zahvalan na tome.

>> Članak je izvorno objavljen u studenome 2019. godine 

Komentara 2

ZA
ZADOMSPREMAN
17:56 05.11.2022.

To je neki mali ljubazan krokodil kad je dozvolio da mu neko skoči na leđa i bode ga u oči. Ili je krokodil potpuno mali ili je priča izmišljena. Krokodil ne grize tako da ugrize jednom i čeka, nego kad napadne plijen, vuče ga pod vodu i koristi svoje okretanje kako bi što prije isti plijen progutao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije