Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA POGREŠKA

Poduzetnik bacio smeće u kontejner i tek kasnije shvatio što je zapravo učinio

smeće, otpad
Pixabay
15.10.2022.
u 23:23

Imao je sreće kad je nazvao nadležnu službu jer su ubrzo locirali kamion u kojem se nalazio novac te mu vratili cijeli iznos koji je poduzetnik bacio

Poduzetnik na grčkom otoku Limnosu napravio je nesvakidašnju pogrešku kada je u kontejner slučajno bacio vreće za smeće u kojima je bilo čak 19.000 eura. 

Gotovinu koju je trebao odnijeti u banku stavio je u tri vreće za smeće i utrpao u prtljažnik, prenosi Fenix Magazin, no stavio ih je zajedno s vrećom u kojoj je zapravo bilo smeće. 

Kako nije obraćao pozornost, čovjek je bacio sve vreće u kontejner i nastavio dalje, no nakon kratkog vremena shvatio je što se dogodilo. 

– Ogledao sam se oko sebe i primijetio da vreće s novcem više nisu tamo. Tada sam shvatio što sam napravio – ispričao je kasnije ovaj Grk. 

Ipak, imao je sreće kad je nazvao nadležnu službu jer su ubrzo locirali kamion u kojem se nalazio novac te su mu vratili cijeli iznos koji je poduzetnik bacio. 

>> Članak je izvorno objavljen u studenom prošle godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije