Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULI RODITELJI I BRAT

Djevojčica (3), koja je u prometnoj nesreći kod Mostara izgubila obitelj, otpuštena iz bolnice

Mostar: Automobili iz prometne nesreći u kojoj je smrtno stradalo četvero ljudi
Foto: PIXSELL
1/5
07.10.2022.
u 20:13

Nesreća se dogodila nedaleko njihove kuće, nakon što se obitelj vraćala s izleta

Trogodišnjakinja, čiji su roditelji i brat smrtno stradali u prometnoj nesreći kod Mostara, otpuštena je iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, potvrđeno je za Avaz.

Posjetimo, u teškoj nesreći poginuli su njezini roditelji Boris (35) i Marijana (34) te brat Roberto (9). Djevojčica je imala po život opasne ozljede. Nesreća se dogodila nedaleko njihove kuće, nakon što se obitelj vraćala s izleta.

Prometna nesreća kod Mostara
Foto: PIXSELL

Kako su ranije pisali mediji iz BiH, čini se da je nesreću skrivio Mate Primac (46). On je, naime, četvrta osoba poginula u ovoj teškoj nesreći. 

Pretpostavlja se kako je pod utjecajem alkohola nepropisno pretjecao svojim BMW X5 na mjestu gdje je brzina ograničena na 60 kilometara na sat te da je uslijed toga udario u Mercedes kojim je upravljao Mile Doko (31), zatim u BMW kojim je upravljao L.Š. (22) i na kraju u Renault Scenic u kojem se nalazila obitelj, a koji se kretao iz suprotnog smjera. 

Komentara 2

DA
Daniel05041986
20:22 07.10.2022.

Želim joj svu sreću u životu

DU
Deleted user
20:45 07.10.2022.

Ima li kakva informacija,može li se curici pomoći barem financijski?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije