Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pisma

Dijana Čuljak uzvraća: Otuđio je tri auta i brod, odnio je i WC-školjke

čuljak
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
1/3
Autori: kh/VLM, luc
09.09.2011.
u 13:40

Preko odvjetnika je istaknula da Šelebaj stalno dezinformira te tako zlostavlja i nju i njihovu kćer.

Nakon što je Vladimir Šelebaj Sellier uputio pismo ministru unutarnjih poslova Tomislavu Karamarku da ga zaštiti od, kako je rekao, njegove još uvijek zakonite žene, HTV-ove urednice Dijane Čuljak Šelebaj i njezina ljubavnika ravnatelja policije Olivera Grbića, koji ga pokušavaju opljačkati, oglasio se i Krunoslav Borovec iz Ravnateljstva policije.

– Ministar Karamarko primio je pismo Vladimira Šelebaja i mogu potvrditi da će navode iz pisma koji se odnose na Olivera Grbića istražiti MUP-ova Unutarnja kontrola – kazao je Borovec za Večernji.

Priopćenjem se oglasio i Marijan Hanžeković, odvjetnik Dijane Čuljak.  

– Navodi koje gospodin Vladimir Šelebaj Sellier učestalo iznosi u javnosti nisu istiniti. Kuća koja je prodana u Gundulićevoj ulici u Zagrebu prodana je isključivo zbog dugova koje je gospodin Vladimir Šelebaj Sellier načinio svojim poslovanjem. Više od polovice kupoprodajne cijene otišlo je na podmirenje dugova gospodina Vladimira Šelebaja Selliera, a preostali dio predmet je spora zbog toga što je Vladimir Šelebaj Sellier ispraznio dvije nekretnine ukupne površine tisuću četvornih metara. Nekretnine su tako pedantno očišćene da su skinuti lavaboi, kade i WC-školjke, a ukupna vrijednost otuđenih pokretnina prelazi pola milijuna eura. Odnio je također tri automobila i brod, kao i nepoznat broj profesionalnih kamera i montaža koje su služile u produkciji serija – piše u priopćenju.  

– Vrijednost otuđenih pokretnina, tvrtki i nakita višestruko prelazi ostatak kupoprodajne cijene prodane nekretnine u Gundulićevoj ulici u Zagrebu – navodi se. Nadaju se da će Vladimir Šelebaj Sellier konačno pristupiti raščišćavanju prijepora s činjenicama na sudu, koji je, piše u priopćenju, jedini relevantan i nadležan za rješenje spora.

– Takvi učestali javni nastupi predstavljaju zlostavljanje moje stranke i nanose nepopravljivu štetu njihovoj malodobnoj kćeri – piše u priopćenju odvjetnika Dijane Čuljak.  

Podsjetimo, Vladimir Šelebaj Sellier u pismu kojim se obratio ministru Karamarku za pomoć navodi da osnovano sumnja da od samog početka Grbić sudjeluje u otuđivanju njegove vrijedne imovine zajedno s njegovom suprugom Dijanom Čuljak Šelebaj, što je ona navodno i sama potvrdila u jednoj SMS-poruci koju mu je poslala sa svog službenog mobitela početkom kolovoza ove godine. U SMS-u se navodi da su gospođa Grbić i on, kako kaže, "odrađeni ko zadnji papci“.

Šelebaj upozorava da je ravnatelj policije Oliver Grbić u ovom slučaju uključio represivni aparat MUP-a u posve privatne svrhe.

– Naime, vjerujem da je moj zahtjev za "zamrzavanje" imovine kojom raspolaže gospođa Čuljak do rješenja brakorazvodne parnice i utvrđivanja tko je što unio u taj brak odbijen jer je ona ''povukla'' svoje veze. Mislim da bi svakom drugom građaninu u toj situaciji zahtjev bio odobren. Ovako ona u međuvremenu prodaje stanove, uređuje nove, kupuje automobile... – izjavio je za Večernji Vladimir Šelebaj.

Koliko su Šelebajeve sumnje opravdane, znat će se nakon završetka istrage protiv Olivera Grbića MUP-ove Unutarnje kontrole.

Komentara 102

ST
starwars
18:41 09.09.2011.

Hm, hm, koliko se ja sjećam, ona je demantirala da je suvlasnica tvrtke za snimanje serija na NOVOJ TV? Kako joj je onda muž OTUĐIO kamere i montaže ako nisu njezine?!

Avatar morski covik 3
morski covik 3
22:26 09.09.2011.

Ekipa, cuo sam da je u opticaju Dijanij kucni porno uradak? Ima li tko kakav info?

OB
-obrisani-
19:54 09.09.2011.

zgodna i mačkasta,njami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije